Abonner på Anders And

Gå ikke glip af et eneste nummer af dit yndlingsblad eller Jumbobog! Abonner nu og få læseglæden leveret i din postkasse hver uge.

Anders And & Co.

Med et abonnement på Anders And & Co. kan du tage en tur til Andeby hver eneste uge, hvor alle Walt Disneys velkendte figurer fjoller rundt på nye eventyr. Historierne er for børn og barnlige sjæle, og tegneserierne øger læseglæden og er god læsetræning. Udover tegneseriernes forunderlige univers kan du grine videre med vittigheder fra andre læsere eller løse andebyske opgaver.

Fremfor alt giver bladet anledning til en hyggelig stund med masser af grin. Glæd dig til at få et godt grin med alle de små tegnede venner uge efter uge.

Jumbobog

Jumbobøgerne er spækket med spændende tegneserier og masser af sjov. Timevis af god underholdning, som du kender fra Anders And & Co., men samlet i en rigtig lille bog, som du kan få leveret direkte til døren hver måned. I hver bog følger vi med Anders And og hans venner på medrivende ekspeditioner til både nær og fjern. Tegneserierne er ofte længere end i Anders And & Co.-bladene og er et hit hos både børn og voksne.

Perfekte til de fordybende læseoplevelser, og samtidig er de også et populært samlerobjekt. Start din samling her i dag.

Temabogen

Temabogen er en dobbelt Jumbobog på hele 512 sider! Bøgerne er alle bygget op omkring forskellige spændende og aktuelle temaer i Andeby-universet, og indeholder længere og fordybende historier. Udforsk alt fra dinosaurer og vikinger til jungleeventyr og rumrejser. Forsiderne er altid anderledes end en almindelig Jumbobog, og der er masser af flotte og fede effekter på.

Gå ikke glip af de gode historier, og få de elskede Temabøger direkte hjem i postkassen hver 2. måned.

Anders And Junior

Hvis man skal lære at læse, så skal det være sjovt! Børn har lært at læse med Anders And & Co. i generationer. Og hvornår er man mere motiveret til at lære, end når læsningen fører til en skat af spændende eventyr? Med Anders And Junior har vi gjort det endnu hyggeligere at træne læsemusklerne. Bladet indeholder sjove og enkle tegneserier, hvor teksten er letforståelig og tilpasset begyndende læsere – og der er også altid en historie, som er god til højtlæsning.

Anders And Junior er en serie af 24 blade, der udkommer én gang om måneden. Giv dit barn en god start på et langt liv fyldt med læsning nu.

Anders And Classic

De bedste, klassiske historier fra de største tegneserieskabere i Andeby-universet gennem de seneste mere end 80 år. Hvert enkelt nummer er dedikeret til en af de største mestre, og du vil løbende blive præsenteret for historier af Carl Barks, Don Rosa, Marco Rota, Paul Murry og vores egen Flemming Andersen – for bare at nævne nogle stykker.

Anders And Classic gemmer på de mest elskede klassikere, men rummer også historier, som er fundet frem fra skattekisten og ikke tidligere har været udgivet i Danmark. Anders And Classic er en flot udgivelse på 100 sider, der udkommer hver anden måned .