Annonce:
Annonce:
NYT FRA ANDEBY:
AbettorGem
15 år gammel dreng fra
Sandhedens Time lægger ud med at afsløre idétyveri i Anders And & Co. www.andeby.dk/.../Default.aspx
Sandhedens Time lægger ud med at afsløre idétyveri i Anders And & Co. www.andeby.dk/.../Default.aspx
false
Jeg fik ellers ret i sagen og Andeby2006 har fået sin stemmeret tilbage.
false
Det er din påstand mod min. Der kommer aldrig en vinder
true
Jeg har aldrig opført mig ondskabsfuldt, modbydeligt eller hadefuldt. Jeg forsøgte at forsvare Andeby2006 og det var åbenbart rigtig gjo.rt af mig, for jeg endte jo med at få ret. Det er det eneste jeg har gjo.rt. Det er dig der gør det personligt.
false
Jeg stopper her.
true
Du skriver indlæg om mig og klipper del af det ud. Derfor har jeg anmeldt det og det er fjernet. Samtidig med det var jeg træt af din opførsel. Det med forældrene har du misforstået. Den besked kom FØR, at du fortalte at de var døde
true
Tråden "Antidemokratisk byråd" er blevet slettet. Derfor. Men du så det og du svarede også på det. Du svarede at det var ligegyldigt om mine forældre levede eller ej. Du kan da godt prøve at lyve overfor dig selv om det. Du overbeviser ikke andre.

Jeg har aldrig opført mig ondskabsfuldt, modbydeligt eller hadefuldt. Jeg forsøgte at forsvare Andeby2006 og det var åbenbart rigtig ***** af mig, for jeg endte jo med at få ret. Det er det eneste jeg har ****** Det er dig der gør det personligt.
false
Der står ikke noget om din mor og far. Og ja, jeg har skrevet det der, og det er udelukkende fordi at du opfører dig som du gør
true
Nu er tråden hvor jeg skrev det jo blevet slettet. Så det er unfair af dig at forlange beviser.

Er du også i tvivl om hvorvidt det her lyder hårdt?

AndebyAnden: "Du er virkelig en modbydeligt, onsskabsfuld og hadefuld person. Føj, hvor du burde skamme dig. Jeg håber at du bruger din hjerne noget mere i virkeligheden. Jeg er så træt af dig og dit pis."
false
Jeg har ikke skrevet den besked efter det, det må være forvirring fra dig. Ellers så må du finde den frem. Jeg beklager, men jeg vidste det jo ikke før at du skrev det. Du må sende en besked hvis du har brug for at tale om det
true
Du skrev i forummet at det var ligegyldigt om de var døde eller ej. Og så skrev du til mig i en privat besked "Håber at du er stolt og løber ned til din mor og far."

Ved ikke hvad du mener med "HVIS det har lydt hårdt". Selvfølgelig har det det. Du har brug for hjælp. Jeg vil ikke lade det gå ud over mig længere.
false
Nu lyver du igen.
false
Fair nok, beklager hvis det har lydt hårdt, men beskeden omkring dine forældre kom faktisk før at du skrev at de var døde.
true
Jeg trækker mig fra Andeby i et par dage. Jeg synes det er dybt ubehagelig opførsel. Jeg er ked af at bøje under for det pres, AndebyAnden lægger på mig, men jeg ser ingen anden udvej lige nu. Jeg er ikke med i det her for at blive drillet med mine forældre ikke er i blandt os.

Jeg vil stadig gerne være en del af byrådet, men ikke på den her måde.
false
"Håber at du er stolt og løber ned til din mor og far." skriver AndebyAnden til mig, efter jeg har fortalt at mine forældre er døde. Jeg er i chok over at opleve sådan opførsel på andeby.dk og så endda af en borgmesterkandidat!
false
Ubehagelig og ubehagelig, du havde selv bedt om den. Og det er i øvrigt ikke mig der har sagt de ting om dig:-)
true
Jeg svarede bare på den meget ubehagelige besked du skrev på min væg.
false
Synes at du skal stoppe nu, det her er ved at udvikle sig til noget grimt. Jeg trækker mig fra den her debat
true
Jeg applauderer. Så viste du endelig dit sande ansigt. Inde bare alle de smarte bemærkninger er en ubehagelig, lille dreng.
false
Hvad er det som er fake? Bach sagde noget rigtig fornuftig, nemlig at du ikke kan bruge det her til noget som helst, du kan ikke vise det her til din mor og far, de vil være ligeglade. Du er før blevet beskrevet med ord som nar, gad vide hvorfor. Du har fået EN stemme til valget. Det er ikke engang nok til at komme ind. Men gad vide hvorfor
true
« Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste »
Statistik
Medlem siden 04-06-2012
Sidst indlogget 29-05-2017 13:25
  • 90 kommentarer
  • 4131 Andeby-kroner
  • 73 forumindlæg
  • 12 bonuspoint
  • 152 timer på siden
  • 1990 visninger
  • 0 blade
Annonce:
Annonce: