Annonce:
Annonce:
NYT FRA ANDEBY:
AbettorGem
16 år gammel dreng fra København NV
Glem ikke at deltage Andeby-OL-eventen i dag
Raplikale Ænders syn på Comic Creator er ude: www.andeby.dk/.../Default.aspx
false
Advarsel. Hvis du her på Andeby får en besked med et mystisk link til en hjemmeside, du ikke kender, så lad være med at klikke på det. Det kan være et forsøg på at stjæle oplysninger om dig.

Kopier gerne til din væg :)
false
God og konstruktiv debat om Rapicale Ænders nye forslag til valgkamp i forummet nu! Giv dit besyv med: www.andeby.dk/.../Default.aspx
false
Enig
false
Sejt profilbillede :)
true
:D
false
:D
true
:D
false
Det her bliver stort! Læs 2. del af vores politik + offentliggørelse af eg nyt partimedlem! www.andeby.dk/.../Default.aspx
false
:D
false
Rigtig god modtagelse af Rapicale Ænders nye forslag! Deltag i debatten om ministerier her: www.andeby.dk/.../Default.aspx
false
På den anden side bliver dette problem jo løst med det nye system. Nu er det jo bare den, der vinder borgmester-valget, der bliver borgmester, og den der bliver nr. 2, der bliver viceborgmester uanset partiets størrelse :-)
true
Jeg synes også, du overser et andet aspekt. Du bruger virkelighedens system som argument, men du skal huske, at viceborgmesteren ikke udpeges af borgmesteren i Andeby, som det ellers er tilfældet i virkeligheden.

Viceborgmesteren kommer fra partiet med næstflest stemmer. Sådan som jeg læser Grundloven, så sikrer den her ordning at magten bliver mere ligeligt fordelt. Den med flest stemmer bliver borgmester og hvis han eller hun på den eller anden måde ikke kan klare opgaven, så får næstevalget chancen. Istedet for at borgmesterposten bliver tildelt et nyt medlem fra samme parti, som man sket ikke kan være sikker på er lige så egnet som dig, Hellevad :)
false
Ja, det kan du have ret i. Julie And vil være en oplagt borgmester, men teoretisk set virker det lidt mærkeligt. Uden at virke egoistisk, vil jeg lige påpege, at jeg også kender arbejdet og kommer fra et parti med mange mandater, men jeg vil da ikke have noget imod, hvis Julie blev borgmester ;-)
true
Jamne så har du jo fundet en mærkesag til dette valg :)

I den her konkrete situation giver det god mening for mig. Viceborgmesteren kender arbejdet og kommer fra et parti med mange mandater.
false
Et eller andet sted er dette jo ulogisk. Sådan fungerer det jo ikke i den virkelige verden.
true
Fra den ene forhenværende grundlovsminister til den anden:

§10: Hvis en borgmester træder af, vil viceborgmesteren blive borgmester, og en ny viceborgmester udpeges fra den tidligere borgmesters parti.
false
Jeg er faktisk lidt i tvivl, hvem der bliver borgmester, hvis borgmesteren fratræder midt i en periode. Viceborgmesteren eller et medlem fra borgmesterens parti? Det er jo sådan set ulogisk, at et andet parti får borgmesterposten forærende.
true
ROCKE :) Er sundt :D
false
Velkommen tilbage
false
« Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 16 17 Næste »
Statistik
Medlem siden 04-06-2012
Sidst indlogget 23-09-2017 17:10
  • 203 kommentarer
  • 13064 Andeby-kroner
  • 400 forumindlæg
  • 23 bonuspoint
  • 421 timer på siden
  • 3956 visninger
  • 0 blade
Annonce:
Annonce: