Annonce:
Annonce:
NYT FRA ANDEBY:
AbettorGem
16 år gammel dreng fra København NV
Jeg vil gerne støtte Unknown Duck som dommerkandidat. Nogen vil måske overse ham, men han er et godt (og ungt!) byrådsmedlem, som jeg er sikker på, vil gøre det godt i Domstolen.
Jeg vil gerne støtte Unknown Duck som dommerkandidat. Nogen vil måske overse ham, men han er et godt (og ungt!) byrådsmedlem, som jeg er sikker på, vil gøre det godt i Domstolen.
false
Held og lykke til dommer-kandidaterne. Vi har fået så mange tilmeldinger, at det var svært at vælge, men jeg har heldigvis haft god tid til at tænke over det :D
false
Ja selvfølgelig havde det set anderledes ud, hvis Byrådet og Andeby-samfundet var blevet sammenlagt, sådan som du forslog. Det er da klart. Så havde det jo haft et helt Byråds fokus.

Jeg synes bare ikke, at Byrådet skal ændres så markant, for at holde liv i Andeby-samfundet eller nogen anden forum-leg :)
false
Til dit citat, så er jeg delvis uenig. Havde detr været en sammenlægning, så havde det set anderledes ud. Legen stod jeg med alene, og det blev for meget for mig. Jeg så ingen andre inde i selve legen som kunne have overtaget den, end Andeby_pc. Udenfor legen var der et par stykker som jeg så som gode kandidater til at overtage den
false
Nej, det tror jeg heller ikke. Der var heldigvis mange skeptikere. Det er bare en påmindelse om at man skal være forsigtig med den slags og at jeg er en stærk analytiker af Andeby :D
false
det havde nok også været svært at få flertal bag en sammenlægning
false
Jeg kan huske, da der var tale om en sammenlægning af Byrådet og Andeby-samf. Jeg afviste det og forudså at legen kunne være gået i stå før jul. Det må kaldes rettidig omhu.
false
Selvom Andeby-samfundet har været delvist inaktivt siden sidst i sommers, er det altid ærgerligt at se. På den anden side varer intet for evigt. Der kommer nye lege! :)
false
Til den kedelige side, men bedre end sine forgængere. Sandhedens Time giver 3 ud af 7 stjerner.
false
Hvordan var Justice League så?
false
Jeg har valgt at gå imod mit princip om ikke at stemme om Domstolen, da jeg mener, det er vigtigt at få den på plads, for at se om den vil virke.
false
Rap_kale Ænders forslag om at gøre det forbudt at påvirke vælgere, har allerede mødt opbakning fra KAGE og TDVP. Det er en vigtig sag for os, så vi krydser fingre for, at den går igennem!
false
Byrådets forslag, som bliver debatteret i Forum, har allerede næsten dobbelt så mange visninger og kommentarer som de seneste debatter i blogs! Det tegner til en succes for Rap_kale Ænder!
false
Vores cybersikkerhedsminister Thewinnertakesitall har vundet Kulturministeriets halloween-konkurrence. Læs tegneserien her, som også er en del af Projekt Andemor, der skal få brugerne på Andeby til at være mere opmærksomme på internet-sikkerhed: www.andeby.dk/.../
false
Så er der nye debatter i Byrådet. Dog foregår de i Forum:
Domstolens procedure: www.andeby.dk/.../Default.aspx
Påvirkning af vælgere: www.andeby.dk/.../Default.aspx
false
WE LIVE INSIDE A DREAM
false
Vær sød at tjekke pm :)
false
troede du var ældre end mig lol :P
false
Jeg er også et år ældre rigtig. Det er nok det, du kan fornemme, haha.
false
så går man ind på din profil, fordi jeg aldrig rigtig har set den. troede faktisk du var ældre da jeg så på din alder :P
false
« Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 19 20 Næste »
Statistik
Medlem siden 04-06-2012
Sidst indlogget 25-11-2017 00:35
  • 287 kommentarer
  • 16339 Andeby-kroner
  • 485 forumindlæg
  • 37 bonuspoint
  • 557 timer på siden
  • 4505 visninger
  • 0 blade
Annonce:
Annonce: