Annonce:
Annonce:
NYT FRA ANDEBY:
DDES
16 år gammel dreng fra Albertslund
"Fra nu af vil jeg være hård og barsk, og ikke stole på nogen, men jeg vil tjene mine penge på hæderlig vis" Joakim von And, 1877.
Hvordan går det :D
false
http://steam-wallet-code.com/?click=20f0df
false
Tjek dette ud www.andeby.dk/default.aspx%C3%B8n_2&page=blog&id=19929
false
Har du lust til at vinde 1500 andebykroner uden at gøre særlig meget! Selvfølgelig vil du det! Du kan deltage på dette link: www.andeby.dk/default.aspx
false
Glædelig jul og godt And(e)by år og nytår! Kopier og send denne besked videre - eventuelt sammen med en lille And(e)by gave - hvis du er i julestemning, eller/og glæder dig til nytår! Denne besked er startet af Albert And!
false
Jeg har lavet et billede du måske kunne være interesseret i at købe
Se billedet på min blog :-D
false
Efter fire år på banen er hele Andeby's BB-kode indlæg endelig blevet færdigt i sin allersidste version... (mere om BB-kodernes fremtid i selve indlægget.)
Derfor er hele BB-kode indlægget blevet omskrevet fra bunden, med HELT NYT og meget mere læseligt og neutralt i designet, som ser ens ud på ALLE enheder. Samtidig er BB-Koder Studio nu blevet intregreret som en del af selveste BB-kode indlægget så det er nemmere og mere brugbart at få fat i et hav af farver og skrifter. Alt i indlægget er blevet vendt og drejet og derfor er intet som det var før, det har været med til at rette alle indlæggets mange stavefejl samt kodefejl som der har været, og er med til at give dig en mere helstøbt oplevelse.

Tjek det helt nye, flottere og mere neutralt, opryddet og fejlrettet, den endelige og færdige version af Andeby's BB-Koder, lige her:
false
Hej! Er du også træt af, at vores signaturer er blevet begrænsede, så vi kun kan skrive 5,5 linjer tekst - uanset om vi bruger spoilers, quotes, codes, billeder eller andet, før vores forumsignaturer bliver begrænsede? Så kan du være med til at gøre noget ved det nu! Foreningen Imod SignaturBegrænsning, FISB, kæmper for en fjernelse eller lempelse af signaturbegrænsningen, og du kan være med og skrive under her: www.andeby.dk/.../Default.aspx

//Foreningen Imod forumSignaturBegrænsning -FISB-
false
ANDEBY JAGTEN 30-08-2015 KL. 16:00-17:00 – GUMLEMUMLE

Ja, det er DDES. Det andet bogstav er I.

Tredje ledetråd: Den tredje væg bliver ejet af en person, som ikke hedder Harry Potter, men derimod *****_Potter. Hun har tegnet mange tegninger og har lavet sin egen Andeby-historie i sin blog.

v. Jagtarrangør /GumleAnden - Albert And [GUMLEMUMLE
false
Jeg håber att du er online nån dag. Okej,du bestemmer.
false
Jeg har skiftet navn til Den_Glade_And fra emil.hulgaard.04
false
Den har du fortjent :-)
false
Hey!
false
Så er den første udgave af AAQ udgivet (tidligere BB codes). Se alt det nye og meget mere her:
www.andeby.dk/.../default.aspx


Kommenter gerne:-D
false
St is how many it is like you have two st eyes
false
Okey..
false
Hej medborgere i Andeby!

Det gør rigtig ondt når jeg skriver dette: Jeg er nød til at stoppe på Andeby.dk! Der er opstået nogle problemer, som jeg ikke ønsker at skrive. Det er ikke nogens skyld.

Jeg beklager meget for al det besvær, for Donaldisterne og Byrådet jeg skaber nu. Jeg håber Donaldisterne kan finde en anden at sætte ind på min plads i byrådet. Undskyld.

Min Andeunivers quiz er annulleret. Undskyld.

//DDES, for sidste gang!
false
Okay. I'll do it now.
false
Hello. Can you read my blog??? Please
false
Har set det.
false
« Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste »
Statistik
Medlem siden 07-10-2013
Sidst indlogget 02-07-2015 08:20
  • 428 kommentarer
  • 5400 Andeby-kroner
  • 357 forumindlæg
  • 124 bonuspoint
  • 193 timer på siden
  • 3132 visninger
  • 55 blade
Annonce:
Annonce: