Annonce:
Annonce:
NYT FRA ANDEBY:
hellevad
19 år gammel dreng fra Rødekro
Jeg er Andebys borgmester! :-D
YOU ARE TALKING ABOUT ME ABBETORGEM AND HELLEVAD. IF YOU DO THAT I PUNISH YOU
false
Tosse
false
Pis det ser ud som om jeg er gået glip af århundredets scoop: " (M)Andlig borgmester er Nazist"!
false
Okay, hvad er der lige sket her?? Hvorfor skændes du Hellevad med to mindre årig om hvor vidt du skulle være nazist eller ej. Er de to overhoved sikker på hvad ordet nazist indebære, for det tror jeg ikke de gør?

Du skal helt klart ikke sige undskyld.
false
Bach: Jeg aner det seriøst ikke....
false
Hvad i alverden forgår der lige her haha
false
Tror vist der er en her, der skylder mig en undskyldning for alle de anklager. Jeg prøvede bare at undersøge et problem og blev beskyldt for alt muligt, jeg ikke havde ****** Ikke så borgmesterligt igen, hvis du spørger mig. Trist.
false
Jeg ser ikke andre anfægtelser, end dem som FelixWilliam har skrevet. Det tager jeg ikke særlig seriøst.
false
For det første ved jeg ikke hvad en stram udlændingebutik er. For det andet må jeg bare vedholde, ikke at have beskyldt dig for noget som helst. Jeg har dels spugt om du var nazist jf. de antydninger, der unægteligt er på din væg og efterfølgende konstateret, at i tilfælde af Andeby har en borgmester, der er nazist, så er det noget, jeg synes, skal undersøges. Det er du måske uenig i?
false
AbettorGem: Agressiv? Det er da ikke sjovt at blive beskyldt for at være nazist, når der ikke er belæg for det. Faktisk tager jeg meget afstand fra de danske partier, der vil have en stram udlændingebutik, og derfor giver det ikke mening at beskylde mig for at være nazist. Du er da velkommen til at beskylde mig, men jeg vil gerne vide hvorfor. Du siger, der er nogen, der snakker om det, men du siger ikke, hvem og i hvilken sammenhæng. Hvordan du så vil undersøge, om jeg er nazist eller ej, ved jeg ikke. Du kunne tage og lyte til, hvad jeg siger, for nazist er ikke noget, man bare lige er pga. et stempel, nazisme er en ideologi, som kan sammenlinges med den stigende højrenationalisme i Europa, men jeg tilhører ikke den højrenationalisme.
false
Det var da en utrolig aggressiv reaktion på en simpel henvendelse fra en af dine borgere. Hvis der er nogen, der kommer med falske beskyldninger, er det Hellevad. Kan du måske bevise, jeg har beskyldt dig for noget? Total heksejagt. Jeg siger bare, hvis der er mistanke om, Andebys borgmester er nazist, så er det noget, jeg synes, der skal undersøges. Det er du åbenbart uenig i.
false
Hellevad: Ja, nogle gange kan det gå for hurtigt :P Nej, man kan der aldrig redigere sin kommentar på væggen :P
Ja, der er nok nogle der tænker, som de også gør, men der burde ikke være nogle herinde, som ER nazister. :D Det ville da være forfærdeligt..
false
Jeg er ikke nazist jeg er KOMMUNIST
false
CP: Ups...Det er, hvad der sker, når man bare hurtigt vil ud med et svar :P Men godt du forstår, hvad jeg mener. Jeg kan åbenbart ikke redigere det...
Du må da gerne blande dig ;-)
Med hensyn til, hvor vidt der er nazister her på siden, har du nok ret, men jeg vil så sige, at dele af den nazistiske tankegang udbreder sig i den danske befolkning, og der skal sikkert nok være medlemmer her på siden, der i det mindste deler nogle grundværdier med nazisterne...desværre..
false
Ha, ha... hvorfor skulle hellevad være nazist?
Desuden er din kommentar ret sjov, hellevad, hvis du har lagt mærke til, hvad du selv har skrevet :P
Jeg citerer: "... og jeg synes faktisk [ikke], det er i orden, du beskylder mig for det uden grund."
Anyway, ingen er nazister på Andeby, og mange misforstår alligevel tit, hvad man skriver, så der opstår problemer - hvilket vi har set utallige gange. Min kommentar misforstås nok også nu, og så bliver der fyldt 10 sider på hellevads væg om min kommentar :D Trods det er han så oppe på 199 sider

Undskyld, havde lige lyst til at blande mig :P
false
Øh...Hvem har beskyldt mig for at være nazist? Jeg har ikke hørt noget om det, og det er meget forkert. Hvis man kigger på nogle af mine kommentarer for mange år siden, vil jeg medgive, at de virker racistiske, men hvis man kigger på mine kommentarer fra de senere år, vil man opleve, at jeg flere gange argumenterer imod mennesker med racistiske holdninger. Og nazist er jeg på ingen måde, og jeg synes faktisk, det er i orden, du beskylder mig for det uden grund.
false
Der er ellers folk, der påstår det. Jeg synes, at hvis det bare er den mindste mistanke om, vores borgmester er nazist, så skal det undersøges. Det er meget alvorligt.
false
Der er ellers folk, der påstår det. Jeg synes, at hvis det bare er den mindste mistanke om, vores borgmester er nazist, så skal det undersøges. Det er meget alvorligt.
false
FelixWilliam: Du er da velkommen til at være meget glad for Tyskland, men jeg har ikke nogle særlige følelser for Tyskland, udover at det er et udmærket land som så mange andre.

AbettorGem: Jeg kan forsikre dig om, at jeg ikke er nazist. Jeg er næsten så langt fra at være nazist, som man nu kan være.
false
Er Hellevad nazist? Det tager jeg afstand fra.
false
« Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 188 189 Næste »
Statistik
Medlem siden 11-06-2008
Sidst indlogget 29-04-2017 09:00
  • 2134 kommentarer
  • 113031 Andeby-kroner
  • 17079 forumindlæg
  • 1046 bonuspoint
  • 4939 timer på siden
  • 112684 visninger
  • 594 blade
Annonce:
Annonce: