Annonce:
Annonce:
Velkommen til forummet på Andeby.dk

Snakkevornt sludrechatol og skribloman? Skriv, tast og skræp med dine venner på Andeby.dk!


Søg | Aktive indlæg

Meld dig ind i Donaldisterne Options
DonaldisternesSide
28. december 2015 21:54:45 Anmeld


Tilmeldt: 24-09-2011
Indlæg: 198


Tilbage til toppen
Donaldisterne søger nye medlemmer

Har du lyst til at være medlem af et godt og solidt parti, som går ind for mange (gode og kendte) mærkesager?
Har du lyst til at være medlem af er parti som placere sig godt til valg?
Har du lyst til at være medlem af et kendt parti som de flest kender?

Så er Donaldisterne et godt valg.

Hos Donaldisterne går vi ind for mange mærkesager, som vi håber på at få indført nogle af, i 2016.

Det er gratis, det er godt og det er hurtigt at blive med af Donaldisterne.


Bliv medlem nu, du kan kommentere herunder eller skrive en besked, så finder vi hurtigt ud af noget.

Har du lyst til at læse vores mærkesager? Så kan du læse dem her:

-Donaldisme:
Vores vigtigste mærkesag er Donaldisme, og derfor hedder vi også Donaldisterne. Vi vil gerne bidrage med mere donaldisme til forummet ved bla., at lave flere Donaldistiske debatter og quizzer. Vi går selvfølgelig meget ind for Donaldisme Ministeriet.

-Forum:
Vi vil gerne bidrage til forummet med debatter og indlæg, både Donaldistiske og ikke-Donaldistiske. Derfor deltager medlemmerne i partiet også gerne i lege og debatter :-)

Som en del af Donaldisme forummet vil vi gerne have et tegnegalleri, hvor man kan poste sine andetegninger, og lade sig få respons fra andre. Tegnekonkurrencer ville også kunne bliver afholdt.

-Spam, mobning, hackning og lignene:
Som de fleste andre partier her på Andeby, bryder vi os ikke om spam, mobning og hackning. Vi vil så vidt muligt, bekæmpe det vi ser. Dog ser vi det pt. ikke rigtigt som et stort problem.

-Reklamer:
Vi synes heller ikke at reklamer er det store problem, men lad vær’ med at spamme vægge til med reklamer. Det er vi meget imod. Vi er dog også imod, at nogen vil anmelde folk for at reklamere.

-H.A.P.:
Vi går ind for at bevare det noget inaktive H.A.P., men at det skal bruges rigtigt, så den tidligere episode med Jeppe_Hvide_Sande, eller hvad han hed, ikke bliver gentaget. H.A.P. har ikke magt, som sådan, men skal kun sørge for at prøve at stoppe spam. Ikke give folk karantæne fra Andeby. Der skal helst ikke komme flere politikorps. Det vil bare skabe forvirring.

-Chat:
Vi er neutrale over for en chat på Andeby.dk. Redaktionen har sagt nej, og i forhold til den sag, synes vi, at vi skal accepterer det. Vi kan jo også bare bevare nogle af alle de ’chat forumindlæg’, som der er i forum.

-Klaner:
Vi vil MEGET gerne have klanerne tilbage til Andeby.dk. Vi mener, at det gjorde Andeby.dk mere donaldistisk, og man levede sig lidt mere ind i en rolle. Det var meget sjovere dengang vi havde det. Til dem der ikke ved det, kan vi sige at klanerne var et system, hvor alle medlemmer hørte til en klan. Der var fire forskellige klaner: Grønspætte, milliardær, skurke og geniklanen. Hver klan havde deres eget private forum, hvor kun dem fra sin egen klan kunne se indlæggene. Der skal selvfølgelig stadigvæk være fælles forum, hvor man kan dele noget med alle. Klanerne var en rigtig sjov ide, og dem skal vi havde tilbage.

Hvis vi ikke kan få trumfet ideen med klanerne igennem, kan vi jo også bare oprette 4 brugere. De skal hedde henholdsvis: Grønspætteklubben, Milliardærklubben, Surkeklubben og Geniklubben. Man kan så melde sig ind i en af klubberne (I klubbens blog), og så deltage i klubbens møder, i klubbens blog. Altså lave et slags ’privat’ forum for medlemmer af klubben. Grønspætteklubben er sådan set allerede oprettet, men ikke aktiv.

-Klubber og fodboldliga:
Vi går også ind for klubber på Andeby.dk. Man kunne for eksempel bruge ovenstående klub/klan idé eller genskabe DonRosa huset mm. Den tidligere fodboldliga, som har været på Andeby.dk, kunne også være sjov at få op og køre igen.

-AKR:
Vi synes at det vil være fedt, hvis man fik AKR af at modtage gaver. Det vil gøre Andeby.dk endnu mere til en by, for så vil man kunne arbejde sig til løn osv. Vi synes også, at man burde få 10 AKR for at oprette en tråd inde i forum og 1 for at kommentere på en. Forum er noget af det, som gør Andeby.dk aktivt, og indlæg der burde blive belønnet med AKR. Der vil måske komme flere spam indlæg, men dem må admin så prøve at fjerne. Evt. give forum karentæne til dem, som er værst til det. For at undgå for mange ren ’Spam’ indlæg, kan man også sige at en tråd skal indeholde mindst 50 ord og en BB-kode, for at man kan få AKR for den.

-Nytårstale og andre højtider:
Vi bakker op om den årlige nytårstale, som borgmesteren holder hvert år omkring nytår. Derudover bakker vi op om at medlemmer laver julekalendre og lignende, for at holde gang i højtiderne, som selvfølgelig ikke skal blandes sammen med politik, men meget gerne må være på Andeby.

-Comic Creator:
Vi ønsker mange flere ting til Comic Creator studiet, så figurer, ansigts-udtryk, bagrunde m.m. passer bedre til historierne.

-Blokpolitik:
Vi går ind for frivillig blok-politik, altså at partier frivilligt kan gå i blok ved byrådsvalg.

-Ministerier:
Vi går ind for 3 ministerier:

-Et Donaldismeministerium. Skal føre mere donaldisme ind på Andeby.dk. Skal også stå for vores ønskede tegnegalleri.

-Et Avisministerium. Skal sætte gang i nogen flere aviser her på Andeby.dk.

-Et Aktivitetsministerium. Skal i det hele taget bare sørge for mere aktivitet på Andeby.dk. Blandt andet ved flere forumindlæg, klubber, events osv.

-Partimedlemsgrænser:
Vi går IKKE ind for en medlemsgrænse i partier, som vi tidligere har g*jort.


Medlemmer:
Inaktive: 27
Aktive: 5

Formand: hellevad
Næstformand: gustavsl1
Fed_som_fætterguf
chri257w
Andebyanden

Gustavsl1 er blevet Viceborgmester!
Hellevad er blevet Donaldismeminister!

Bliv medlem ved at skrive en PM til os, eller tilmeld dig i bloggen :D

Se vores mærkesager i vores blog! Hvis du gerne vil have et donaldistisk Andeby.dk, så stem på os :-D

Motto:
En stemme på Donaldisterne, er en stemme på mere Donaldisme! :-D
Stem på Donaldisterne, så bliver det sjovt for Andebygenserne! :D
Quick Reply Gem
Du skal være medlem og logget ind for at svare.Hop til Forum
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

RSS

Annonce: