Annonce:
Annonce:
Velkommen til forummet på Andeby.dk

Snakkevornt sludrechatol og skribloman? Skriv, tast og skræp med dine venner på Andeby.dk!


Søg | Aktive indlæg

Andeby Divisionen - Optakt til 2 Runde - Dag 1 Options
Guf_And
25. juni 2017 19:38:27 Anmeld


Tilmeldt: 04-05-2011
Indlæg: 1.089


Tilbage til toppen
OBS = Som et nyt forsøg vil vi nu forsøge at vurdere hver kamp ud fra holdenes form, mm for at tilføje lidt ekstra til vores kamp optakter. Derfor skriver vi nu til sidst i optakten f. eks. Hold A 60 - 40 Hold B. - Det vil sige at vi "tror" der er 60 % chance for at hold a vinder og 40% for hold b vinder. :D

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Kampene i 2 Runde - Dag 2:

Griseby Boldklub vs. Andeby TCI Boldklub

SJFR vs. REAL And

FC Gærdesmutterne vs. De Rapkæftede Ænder

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Optakt til: Griseby Boldklub vs. Andeby TCI Boldklub
:

Vinderen af denne kamp kan fjerne en direkte konkurrent i toppen. Begge hold vandt deres første kamp. Grisene vandt 5-2, hvor TCI vandt 3-1. Der er ingen tvivl om at begge hold vil gøre alt hvad de kan for at presse hinanden og de andre hold i rækken. Hvem der har overhånden i dette opgør bliver dog svært at sige. Grundet deres sejr på 5-2, må Griseby BK formentlig tage favoritrollen på sig, men det vil ikke overraske nogen at kampen bliver rigtig tæt.

Vi vurderer at denne kamp vil være tæt, men grundet de mange mål i første kamp tror vi Griseby Boldklub er svage favoritter i denne kamp:

Griseby Boldklub 55 - 45 Andeby TCI Boldklub

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Optakt til: SJFR vs. REAL And

I forhold til opgøret med Griseby vs TCI, snakker vi her om to hold der har fået en blandet start. REAL And vandt jo som de fleste ved "Opgøret om And" ( kampen kan findes her: http://www.andeby.dk/forum/Default.aspx?g=posts&t=153580) over FC And med hele 6-2 og må derfor siges at være STORE favoritter til dette opgør. Kongeænderne vil være opsatte på at fortsætte deres gode start og ligeledes ligge pres på de andre hold ved at nappe 3 point. Dermed siger vi ikke at SJFR allerede har tabt. Vi så i REAL Ands første kamp at de kom bagud 2-0 ret tidligt. Derfor tror vi her fra Andeby Divisionens side at SJFR helt klart har fine chancer, hvis de tidligt i kampen kan presse Kongeænderne. Sæsonen er trods alt stadig helt ny og ikke mindst åben. Derfor ligger vi favorit-værdiheden over på REAL And, men større favoritterne gør vi dem heller ikke til.

I denne kamp er vi ikke i tvivl. REAL And er favorit:

SJFR 30 - 70 REAL And

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Optakt til:
FC Gærdesmutterne vs. De Rapkæftede Ænder


I denne kamp har vi ligeledes to hold som er kommet forskelligt igang. Vi har FC Gærdesmutterne som tabte 2-5 til Griseby, hvor DE Rapkæftede Ænder derimod vandt en MEGET kedelig 1-0 sejr over FC Andeby. Folk kan meget muligt komme til at kæmpe pladserne helt på 1 række på Andeby Park til denne kamp. De Rapkæftede Ænder var med deres konstante brok ret underholdende at følge i deres første kamp. FC Gærdesmutterne havde store vanskeligheder ved at være 3 på holdet, hvilket gjorde de langt hen ad vejen kæmpede mere om bolden med hinanden, end at spille hinanden. Derfor tror vi at der i godt kan blive gang i stemmebåndende til denne kamp. Derfor har vi ligeledes bestemt at unge ænder i Andeby som er UNDER 15 år må ikke se denne kamp uden en voksen And i deres selvskab.

Denne kamp er svær. FC Gærdesmutterne lignede et rigtig godt hold da de endelig begyndte at spille. På trods af alt det brok De Rapkæftede Ænder havde i deres første kamp, vandt de dog stadig. Derfor sætter vi denne kamp til:

FC Gærdesmutterne 40 - 60 De Rapkæftede Ænder

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Hvis man vil læse et referat at sin modstanderne første kampe kan de findes i et af de 3 links her:

Runde 1 - Dag 1: http://www.andeby.dk/forum/Default.aspx?g=posts&t=153580
Runde 1 - Dag 2: http://www.andeby.dk/forum/Default.aspx?g=posts&t=153593
Runde 1 - Dag 3: http://www.andeby.dk/forum/Default.aspx?g=posts&t=153595

Held og lykke til alle 6 hold.

//Andeby Divisionen - Guf

#ÆndeStop 🍀
Rapikale Ænder
Mit Andebyhold: FC BjørneBandensBøller⚽️
Griseby_BK
25. juni 2017 22:28:34 Anmeld


Tilmeldt: 10-11-2013
Indlæg: 12


Tilbage til toppen
Ved vores kamp mener jeg nærmere at det er Griseby Boldklub 100 - 0 Andeby TCI Boldklub :P :D

Griseby BK er den bedste fodboldklub :D
Unknown_Duck
26. juni 2017 07:34:41 Anmeld


Tilmeldt: 06-12-2016
Indlæg: 2.718


Tilbage til toppen
REAL And kan da sagtens tvære SJFR ud :P

Husk at andeby er verdens bedste by!
#Ændestop
#PartietKage
#DeRigeÆnder
Spoiler (klikk for å vise)
gustavsl1
26. juni 2017 09:35:57 Anmeld


Tilmeldt: 19-08-2013
Indlæg: 2.540


Tilbage til toppen
Pracis gufXD

Med venlig hilsen mig, gustavsl1 med den ubegrænsede signatur.
Founderen af den ubegrænsede signatur:D
#GustavErLækker
#Ændestop
#Gulle4President
#Rapkæfthed4TW

Gammel velkomstbeskedxD
Spoiler (klikk for å vise)

Info om
Spoiler (klikk for å vise)


Pzzzt pzzzzt her ja her.... KONTAKTMULIGHEDER
Spoiler (klikk for å vise)
andeby_pc
26. juni 2017 09:41:43 Anmeld


Tilmeldt: 01-01-2015
Indlæg: 1.655


Tilbage til toppen
Griseby_BK wrote:
Ved vores kamp mener jeg nærmere at det er Griseby Boldklub 100 - 0 Andeby TCI Boldklub :P :D


Nu overdriver du! :D

Skal du ikke være med i Andeby samfundet leg?
Læs mere her: http://www.andeby.dk/forum/Default.aspx?g=posts&t=153534

Kandidat for Rapikale Ænder - Vi tager andsvar for Andeby!
Quick Reply Gem
Du skal være medlem og logget ind for at svare.



Hop til Forum
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

RSS

Annonce: