Annonce:
Annonce:
Velkommen til forummet på Andeby.dk

Snakkevornt sludrechatol og skribloman? Skriv, tast og skræp med dine venner på Andeby.dk!


Søg | Aktive indlæg

Ministerier (KAGE) Options
Partiet_KAGE
31. marts 2018 10:01:22 Anmeld


Tilmeldt: 13-01-2016
Indlæg: 19


Tilbage til toppen
I sidste byrådsperiode kunne borgmesteren for første gang frit vælge, hvilke ministerier der skulle være. Vi mener denne frihed har givet positiv udvikling på andeby og har endt i en række kreative initiativer. KAGE vil derfor bibeholde nogle af disse ministerier, men vil samtidigt lave nogle få ændringer, hvis vi skulle få borgmesterposten.
KAGE har i det tilfælde visioner om at skabe fire ministerier.

Kulturministeriet
En af de ting KAGE ser mest positivt på i den forhenværende byrådsperiode, er kulturministeriet.
Dette ministerium råder over events, Comic Creator, konkurrencer mm. Kulturministeriet er ifølge KAGE en af de vigtigste måder vi kan skabe aktivitet på, og er derfor målrettet efter at bibeholde det.
I fremtiden ville kulturministeriet arbejde videre på at holde aktiviteten oppe, samt lave arkiv, såsom det nye Comic Creator arkiv og har planer om at lave ranglister, f.eks. med dem, der har flest Andebykroner (Akr).
Den største ændring, som KAGE vil foretage er at fjerne aviser fra dette ministerie og flytte den over i presseministeriet, for at sørge for, at Kulturministeriet ikke bliver for bredt og så det ikke bliver for uoverskueligt.

Integrationsministeriet
Integrationsministeriet har desværre ikke været så aktivt i forrige periode, men dette er en af de ting, KAGE vil lave om på. Dette ministerium ville stå for at byde nye brugere velkommen samt skabe tryghed på Andeby.dk.
KAGE håber, at dette ministerie kan sørge for måder at byde brugere velkommen på og sørge for, at de føler sig hjemme på Andeby.
Integrationsministeriet ville gøre dette ved at skabe guides til Andeby, såsom KAGEs valgguide, der blev lavet for kort tid siden og ved at skabe arrangementer, så folk lærer hinanden bedre at kende.

Donaldismeministeriet
Donaldisme er og vil altid være en central del af Andeby.dk.
Donaldismeministeriet viste os nogle eksempler på hvad man kunne gøre ved at skabe donaldistiske debatter i forrige byrådsperiode. Disse kunne vi tænke os at fortsætte, samt tilføje nye ideer, som f.eks. at skabe Andebyhistorier eller donaldistiske tegnekonkurrencer.

Presseministeriet.
KAGE mener, at aviser burde flyttes fra kulturministeriet over i et helt nyt ministerie, nemlig presseministeriet, fordi vi er begyndt at se flere aviser, hvilket vi vil sørge for fortsætter. Samtidigt kunne vi godt tænke os at genindføre Byrådet Informerer, hvilket for dem der ikke ved det var en slags avis lavet af byrådet for at informerer resten af Andeby om de ting, der foregik inde i byrådet.
Disse to ting har vi kombineret til at forme presseministeriet.

Mvh Kedsomhedsbekæmpende, Aktivitets & Godtgørende Elite (KAGE)


Aktive medlemmer: 5

Formand: Julie_And
Næstformand: skumsprøjt_von_and
batdut5
Andeby2006
DabberHeleUgen
DabberHeleUgen
31. marts 2018 11:33:00 Anmeld


Tilmeldt: 28-11-2017
Indlæg: 97


Tilbage til toppen
Sådan det er Partiet KAGE som vi kender det

PARTIET KAGE - VI FÅR INGEN KLAGE
AbettorGem
31. marts 2018 12:29:13 Anmeld


Tilmeldt: 04-06-2012
Indlæg: 784


Tilbage til toppen
Interessante ministerier. Ønsker KAGE dermed at underlægge domstolen borgmesteren? Lige nu er den jo underlagt justitsministeriet, men det er ikke en del af jeres ministerpolitik.

Hvad angår integrationsministeriet vil jeg bare påpege at Andeby PC gjorde et godt arbejde mens han var aktiv på siden. Da han valgte at tage en pause, måtte vi dog nedlægge ministeriet.

Hele Andebys borgmester

Chefredaktør på Sandhedens Time - Andebys mest læste avis

Formand for Rapikale Ænder - Forandring fryder!

Valgandsvarlig i Andebys byråd - Klik her for at deltage i valget!
Julie_And
1. april 2018 08:51:36 Anmeld


Tilmeldt: 23-06-2009
Indlæg: 6.186


Tilbage til toppen
AbettorGem wrote:
Interessante ministerier. Ønsker KAGE dermed at underlægge domstolen borgmesteren? Lige nu er den jo underlagt justitsministeriet, men det er ikke en del af jeres ministerpolitik.

Hvad angår integrationsministeriet vil jeg bare påpege at Andeby PC gjorde et godt arbejde mens han var aktiv på siden. Da han valgte at tage en pause, måtte vi dog nedlægge ministeriet.


Det med integrationsministeriet var ikke ment som en kritik, jeg beklager, hvis det blev opfattet sådan, der var mere ment for at udtrykke, at vi synes det var ærgeligt det blev nedlagt, fordi vi ser potentiale i ministeriet.

KAGE mener at justitsministeriet var nødvendigt til at oprette og etablere domstolen, men da denne funktion er forsvundet har justitsministeren for lidt at lave i forhold til at oprette et ministerie for det.
Den funktion justitsministeren ville have, er især at afløse en dommer, hvis der skal være brug for det, men dette ansvar vil KAGE hellere give til reservedommeren.

Hele ideen ved at have en domstol var ikke kun at fjerne anvaret af at tolke loven væk fra borgmesteren, men også at få ansvaret over til personer, der specielt er blevet valgt til jobbet. Justitsministeren er ikke blevet demokratisk valgt, så KAGE mener, at det giver lige så meget mening at domstolen er underlagt justitsministeren som at være underlagt borgmesteren, hvis ikke mindre.

KAGE har planer om at ændre loven sådan, så domstolen ikke er underlagt nogen person. Den person, som domstolen er underlagt har i princippet ikke en kæmpe funktion, derfor ser vi ikke den store grund til at domstolen skal vlre underlagt byrådet. I domstolens love står der, at domstolen så skal rapportere til denne person, men dette har heller ikke været i brug, fordi domstolen skal offentliggøre en rapport om hver sag.

//Julie_And
Spoiler (klikk for å vise)


Mangler du bonuspoint? Så klik her
Quick Reply Gem
Du skal være medlem og logget ind for at svare.Hop til Forum
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

RSS

Annonce: