Anders And & Co. fylder 75 år!

Anders And & Co. er Danmarks største og mest klassiske tegneserieblad, og det er samtidig det tegneserieblad, som har været udgivet i længst tid og med flest numre i Danmark. Nu er det hele 75 år siden, det første nummer af Anders And & Co. landede på butikshylderne i september 1948. Og hvilken rejse det har været!

Det første nummer af Anders And & Co. udkom den 1. marts 1949. Det skulle egentlig være udkommet i 1948, men på grund af papirmangel måtte Guthenberghus vente til året efter. Det første nummer af Anders And & Co. kostede 75 øre og var på 36 sider. Bladet indeholdt den klassiske Carl Barks-historie ”Anders And som brandmand”, og dette første nummer af bladet kan være flere 100.000 kroner værd i dag, hvis det kan findes i perfekt stand!

Jubilæumsudgaven af Anders And & Co. udkommer den 29. februar 1949.

Udstilling til dit bibliotek og skole

Hvis dit bibliotek eller skole ønsker at markere Anders And & Co.’s , er du velkommen til at downloade vores materiale. Fejringen af dette jubilæum varer hele året, og materialet er udviklet specielt til biblioteker.

En kronologisk udstilling fra 1949 til i dag med milepæle i bladets og Anders Ands historie. I alt 16 sider.

Tipskupon

​En tipskupon med 13 spørgsmål. Her findes både konkurrencemateriale, tipskuponer og ikke mindst plakater, som du kan printe ud og hænge op på dit bibliotek.