Annonce:
Annonce:
Vind tur til Disneyland® Paris!

Vind tur til Disneyland® Paris!

AFSLUTTET: Vinderen er fundet

Konkurrencen er afsluttet, og vinderen blev Ella på ni år fra Store Merløse! Tillykke til Ella, som skal til Disneyland med sin familie.

_________________________________________________________________________

For at gøre denne jul mere magisk end nogensinde før giver Anders And & Co. dig muligheden for at vinde den vildeste tur for fire til Disneyland® Paris i anledningen af deres 30 års jubilæum!

Den heldige vinder får sammen med sin familie muligheden for at få en uforglemmelig oplevelse på stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Opholdet inkluderer:

• Tre dage/to nætter på det 4-stjernede Disney's Newport Bay Club® hotel
• 4 billetter til 3 dage - kan bruges i 2 Disney®-parker
• Madbilletter til morgenmad, frokost og aftensmad.

Er du klar til en unik oplevelse og fejring af 30 år magiske oplevelser?

Fra 6. marts 2022 kan du drømme større, grine højere og få det helt store smil på, for der får du mulighed for at opleve et spektakulært og unikt eventyrland med enestående oplevelser i forbindelse med det store 30-års jubilæum.

Føl magien, når den helt særlige stemning i anledning af 30 års-fejringen forvandler Disneyland®-parken til et levende eventyrland. Med fantastiske nye omgivelser og en masse overraskelser kan du ikke undgå at blive opslugt af den festlige ånd.

Forbered dig på at føle en overflod af festlig sjov, mens du danser med til musikken og vinker til de mange Disney-figurer, der fester foran Sleeping Beauty Castle – især Mickey, Minnie og deres venner klædt i nye, skinnende 30-års jubilæumskostumer.

Og hvad ville en magisk Disneyland® Paris-fejring være uden unik, Disneylicious mad og drikke. Se frem imod at forkæle dine smagsløg med en menu med appetitvækkende forfriskninger – inklusive festlige desserter, drikke og meget mere – alt sammen lavet eksklusivt til 30-års-jubilæet.

For mere information om Disneyland® Paris besøg https://www.disneylandparis.com/

SÅDAN GØR DU!

1. Skriv en mail, hvor du forklarer, hvorfor DU skal have denne magiske oplevelse til Disneyland® Paris. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og et af dine forældres mobilnumre!

2. Send din mail til bladredaktionen@andeby.dk, så vi har den SENEST den 2. januar 2022! Ved indsendelse af konkurrencebesvarelse accepterer du samtidig konkurrencebetingelserne.

Lad magien ske!

KONKURRENCEBETINGELSER

Ved at deltage i denne konkurrence godkender jeg, at mine personoplysninger, inklusive e-mail-adresse, mobilnummer og øvrige digitale adresser må bruges til at håndtere denne konkurrence og til udsendelse af en eventuel gevinst. Jeg accepterer samtidig, at disse oplysninger bliver delt med Disneyland® Paris. Jeg bekræfter også, at jeg er over 18 år eller alternativt har mine forældres accept til deltagelse i denne konkurrence samt læst og forstået konkurrencevilkårene.

Konkurrencen slutter den 2. januar 2022.

En jury fra Egmont udvælger vinderen.

Rejseomkostninger og planlægning af turen til og fra Disneyland® Paris eller andre personlige omkostninger indgår ikke i prisen og betales og arrangeres af vinderen.

Eventuel præmiebeskatning betales af vinderen.

Vinderen accepterer at deltage i ekstern kommunikation, skrive dagbog om turen og vise billeder af sig selv og sin tur i et kommende nummer af Anders And & Co.

BESØGET INKLUDERER

• 2 nætter på det 4-stjernede Disney’s Newport Bay Club® hotel
• 4 parkbilletter til 3 dage i de 2 Disney®-parker
• Madkuponer til morgenmad, frokost og middag under hele besøget

SPECIFIKKE VILKÅR FOR VIP-OPLEVELSEN I DISNEYLAND® PARIS

• 3 dage, 2 nætter for en familie på 4 i et standardrum.
• Gyldighed for turen gælder 1 år fra vinderen annonceres - når der er ledig kapacitet på resortet.
• Mindst 1 person i gruppen skal være over 18 år.
• Valg af restauranter står skrevet på madkuponerne. Kuponerne kan anvendes til både frokost og middag afhængig af restaurantent åbningstider og tilgængelighed.
• Prisen kan ikke byttes til kontanter.
• Hvis den udvalgte vinder ikke accepterer sin pris en måned efter vinderannonceringen, vil en ny vinder blive udpeget.

9 Kommentarer
abuazrail2008 det er ikke her man skriver det
Jeg vil gerne til diesney land fordi at til min fødselsdag sagde min mor og far at min gave var en tur til diesneyland men det blev aflyst pga corana og jeg glædet mig til det og blev ked af det da det blev aflyst
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDDDDTTTTTTTTTTTTT MANNER
Annonce:
172
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk