Annonce:
Annonce:
Geniet Anders

Geniet Anders

Vidste du, at Anders And ved flere lejligheder har optrådt genialt – eller forsøgt på det?

Anders har prøvet flere forskellige metoder til at blive klogere. I ”Den fedeste videnskab” (AA&Co. nr. 41/2013) drikker han resultatet af ungernes kemiforsøg. Det gør ham så klog, at han kan lave en kvantecomputer med den ene hånd og en tidsmaskine med den anden. Desværre er virkningen kortvarig, og da ungerne forsøger at gentage eksperimentet, blander de en drik, der får Anders til at opføre sig som en gorilla.

En anden metode er at arbejde hårdt. I ”Hvem ved hvad?” (AA&Co. nr. 33/2011) terpede han alverdens bøger og leksika for at deltage i en radioquiz med store pengepræmier. Bagefter kunne han faktisk også svare på alt, for eksempel hvor mange liter vand der hver dag løber gennem Andebyfloden. Desværre blev han så udmattet af at svare, at han valgte en cykel i stedet for en tønde penge i præmie.

Ungerne har også prøvet at tage gas på deres onkel Anders. I ”Den dag Anders And var intelligent” (Jumbobog nr. 6) bildte de ham ind, at hans intelligens steg i takt med tidevandet. På en enkelt dag nåede han – takket være sine ”geniale” råd til andre – bl.a. at sprænge en TV-station i luften, fylde en flod med cement og starte et jordskred.

32 Kommentarer
Har ikke lige læst den første men de 2 andre er rigtig gode :D
Nå ja. Den anden historie kender jeg, men de to andre lyder spændene
Annonce:
22
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk