Annonce:
Annonce:
Nej, til mobning på nettet

Nej, til mobning på nettet

Mobning på nettet er lige så slemt som mobning i skolegården. Se rådene til god online-opførsel!

Mobning på nettet er lige så slemt som mobning i skolegården og andre steder. Det er meget lettere at mobbe nogen på nettet end ansigt til ansigt! Men du bør altid huske på, at der på den anden side af computerskærmen sidder en rigtig person med rigtige følelser - akkurat som dig selv.

Så første og vigtigste regel for god opførsel på nettet og især på Andeby.dk er:

@ Du skal behandle andre, som du selv vil behandles!

Overholdte alle dette, ville de fleste konflikter aldrig opstå. Desværre har der den seneste tid på Forummet på Andeby.dk hersket en meget hård tone med både persontilsvining og hetz mellem nogle brugere.

Vi, fra redaktionen, gør opmærksom på, at sådan en opførsel IKKE ER TILLADT, og vi beder jer om alle at hjælpe hianden med at føre en god tone i debatter og indlæg over alt på Andeby.dk, så ALLE er glade for at være her! E der brugere der ikke efterlever dette, vil det føre til udelukkelse her fra siden.

Nedenfor finder du nogle retningslinjer til hvordan du bør opføre dig på nettet og især Andeby.dk:

@ Voksne og børn bør snakke sammen om hvilken slags opførsel, som er ok på nettet, og hvad som ikke er.

@ Det er forkert at mobbe eller udstille nogen! Den som bliver udstillet eller mobbet kan blive meget ked af det. Hvis du, eller nogen du kender, bliver mobbet skal det tages alvorligt!

@ Gør noget ved det! Snak med en ven og fortæl det til en voksen. Rapporter det til det netsted, hvor netmobningen har fundet sted.

@ Blokker mobberen, sådan at den person ikke er i stand til at kontakte dig mere. Dette er muligt på de fleste sociale sider på nettet.

@ Få hjælp! Børn og unge skal altid fortælle om mobning på nettet til en voksen for at få hjælp. Det bliver bare værre, hvis du går og bærer på det selv.

@ Vær mod andre, som du vil, at andre skal være mod dig. Vær sød mod andre og lad være at gøre dumme ting mod hinanden.

@ Her på Andeby.dk tolererer vi ikke mobning. Hvis nogen er led mod dig, eller hvis du ser nogen skrive dårlige ting om nogle andre, så rapporter det til os på redaktionen eller til en moderator.

Ved hvert indlæg på forummet og ved hver kommentar, er der et link, som hedder "Anmeld". Tryk på dette, hvis du mener indlægget er slemt, eller af andre grunde bør fjernes. Du kan også sende os på redaktionen en besked på PM, hvis du oplever problemer på siden. 

Læs alle medlemsreglerne her på Andeby.dk her

Held og lykke, og husk god opførsel på nettet!

Venlig hilsen
AA-redationen

Se mere om samme emne:
18 Kommentarer
Nu mobber jeg lige Redaktionen en smule:

Hvad er titlen på dette indlæg et svar på? Når der er et komma, fokuserer sætningen på slutningen og udtales noget i retning af: "Nej,tilmobningpå nettet".

Det må altså være et svar på et spørgsmål som: "Skal min nye, seje opfindelse bruges til mobning i virkeligheden?"
Gode regler! Jeg er glad (rigtig glad!) for at jeg ikke mobber på internettet og i virkeligheden.
Er det her på grund af alt den dårlige opørsle, som også er sket her på siden?
Annonce:
7
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk