Annonce:
Annonce:

Anders And & Co. 45/2019

Udgivet 07-11-2019


Bestil Anders And abonnement her

Her på Andeby.dk kan du finde Anders And & Co. helt tilbage fra 1949. Du kan kommentere bladene, lægge dem til din samling, vælge dine favoritter og diskutere Anders And & Co. i forummet

2 Kommentarer
Historie fra dette blad

GRÆNSEOVERSKRIDENDE

To meter to en halv meter. Hej nabo hvad laver du. Jeg måler min have op og ved du hvad. Nej hvad. Stykket mellem vores huse tilhører mig Så jeg flytter min carport lidt over mod dig. Hvad. Og din hæk må væk så min bil kan komme forbi. Vent det må du da ikke. Jovist på Matrikelstyrelsens Hjemmeside står der præcis hvor grænsen går mellem din og min have.

Resten kommer den

8. Januar
03-01-2020 20:25 (Kommentar redigeret: 03-01-2020 20:26) · Svar
Historie fra dette blad

ET VÆRRE CIRKUS

Kom og se det folkens Cirkus Pasqua kommer til Andeby. Jubi Et Cirkus det må vi se. Lad os spørge Onkel Anders om han vil købe billetter. Så lidt frisk maling til døren. Juhuu Onkel Anders hvor er du. Jeg er her Grrr. Undskyld men vil vil spørge dig om noget. I stedet for penge fik vi skældud. Vi kan ikke selv betale sparegrisen er Tom. Uden penge intet Cirkus. Vent Onkel Anders har penge i sukkerskålen til nødstilfælde. Nå ja vi kan låne dem og betale tilbage senere. Takket være ungerne må jeg købe nyt maling. Mine Sidste Penge Væk er de tre kanaljer da blevet vanvittige. De små møgunger er garanteret taget i cirkus. Men det kan de godt glemme alt om. Hov du skal betale. Nej jeg kommer ud igen om lidt. Jeg sagde Betal. Forsvind du kommer ikke ind uden billet. Den klovn giver mig en ide. I det her skøre kluns kan jeg vade lige ind. Nu må jeg finde de tre tyveknægte. Nå der er du du skal på. Kom af sted din klovn. Hov. Uåååh. En brændende ring. Ha ha den klovn er ret morsom. Øv af med det dumme kluns. Og ind igen nu er den gorilla nok væk. Umpf. Er du nu der igen. Gisp. Kasser dem kan jeg gemme mig i. Hov hvor blev han af. Anton har du set en and. Nnej. Ærede publikum. Her kommer elefanterne. Og vores hypnotisør Dr. Tranze. Du falder i søvn. Dybere og Dybere. Jeg vil sove i kassen her. Og nu mine damer og herrer skal i se noget mirakuløst. Fjols du ødelægger hele showet. Jamen dog en flyvende And. Er du helt sikker. Slip mig. Okay som du vil. Hvad. Løb teltet styrter sammen. Hjemme. Vi lagde pengene tilbage det var ikke pænt at låne dem uden at spørge først. Men haven er pæn nu så måske. Bonk. Onkel Anders helt ærligt se nu haven. Nu har jeg jer små tyveknægte. Juhuu jeg har en overraskelse. Hvad du har billetter til cirkus. Fint ikke. Nå der er den omvandrende ulykke. Alletiders men øh. Grr. Du ødelagde vores telt. Fang den elendige klovn. Ja han har ikke betalt. Cirkusset er der ikke mere Undskyld.
Annonce:
Annonce:
Luk