Annonce:
Annonce:
NYT FRA ANDEBY:
Julie_And
18 år gammel pige fra
Jeg nåede op på 37 266 akr, nu bare med at få dem brugt :)
Kom
false
tilbage
false
til
false
mig
false
Det kan du tro! :)
false
Selvom du ikke har været længe på borgmesterposten, så er det, du har formået på så kort tid rigtig godt klaret. Vi ses forhåbentlig igen efter den 25. Maj ;)
false
nu kommer der et helt "andet" andeby
false
Tak for alt!
false
www.andeby.dk/.../Default.aspx
false
Jeg kan se det er blevet jul på andeby nu hvor vi ikke længere kan bruge vores akr længere.
Tak for alle hilsenerne og for alle de pæne ord.
false
Jeg synes du skulle have en ekstra gave :)
false
Min kaptajn!
false
Du må nøjes med en sodavand, men tak for en god - og alt for kort - borgmesterperiode og for at gøre mig til donaldismeminister :)
false
Tak for alt Julie du har altid været en fornuftig pige og man har kunnet spørge dig om alt du har virkelig g-j-o-r-t noget for siden du har været en fremragende partileder og efter en super god borgmester TAK FOR ALT!!!
false
som tak for alt det du har ***** med alt din fornuftighed giver jeg dig denne gave og fordi du er en god borgmester
false
Tak, fordi du har lavet et genialt parti, og fordi du var en utrolig dygtig kulturminister. Du ville uden tvivl også være blevet en god borgmester, i den alt for korte periode
false
Hej Julie! :) Vi har udrettet rigtig mange ting sammen! Vi har lavet KAGE og se, hvad det førte til, vi vandt det sidste valg og du blev borgmester! :D Vi har også udrettet mange andre ting, selvfølgelig ;) Julie, du er simpelthen en mega god ven! Du er mega kreativ, du formulerer dig utrolig godt og du har en masse andre egenskaber også! :D Julie, jeg er så glad for at have dig som ven, jeg håber vi fortsat kan holde kontakten! Held og lykke fremover! :)
false
Nu ved jeg hvorfor at du var så sikker på at den nye kulturminister ville bruge Sva's idé. Du vidste at du ville blive borgmester, og du havde tænk på at gøre mig til kulturminister fra starten af... xD Her er Grønspættebogen. Den har været utrolig dyr - jeg er meget nærig - så læs den godt og grundigt igennem.
false
Du betyder mere for mig , ind hvad tusinde ord kan beskrive :). Jeg holder mere af dig , ind hvad jeg nogensinde ville kunne sige til dig :)
false
Du gjorde også Andeby til et bedre sted
false
« Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 142 143 Næste »
Statistik
Medlem siden 23-06-2009
Sidst indlogget 19-05-2018 16:30
  • 661 kommentarer
  • 27292 Andeby-kroner
  • 6199 forumindlæg
  • 616 bonuspoint
  • 764 timer på siden
  • 13639 visninger
  • 40 blade
Annonce:
Annonce: