Annonce:
Annonce:
Vind rejse til Disneyland® Paris

Vind rejse til Disneyland® Paris

Tag hele familien med til Europas sjoveste park

Anders And & Co. giver dig nu chancen for at vinde et magisk ophold for 4 i Disneyland® Paris og at møde selveste Anders And!

Klik på linket og deltag i konkurrencen! (vær opmærksom på, at turen skal være foretaget senest 26. juli 2019, samt at konkurrencen gælder for 4 personer, hvoraf minimum en skal være fyldt 18. Se de generelle betingelser for konkurrencen og deltagelsen nederst på denne side).

Vinderne vil få en uforglemmelig oplevelse på stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. 

Din families drømme vil blive til virkelighed, og I vil dele magiske øjeblikke, som I aldrig vil glemme! Med to fantastiske parker, syv Disneyhoteller og den spændende Disney Village, er der noget for enhver smag! 

Prøv de sjove forlystelser, oplev tryllebindende forestillinger, lad dig overraske af de magiske Disneystjerner i paraden, fald bagover, når du ser det overvældende aftenshow, og mød nogle af de mest elskede Disney-Figurer! Det er din chance for at møde Anders And! For at runde dagen af, kan du nyde et lækkert måltid på en af de mange restauranter, før du trækker dig tilbage til dit Disney Hotel.

Den kommende sæson

Løvernes Konge og Jungle Festival
Hvis du elsker fest og sjov, så vil du gå helt bananas over Løvernes Konge og Jungle Festival, en helt ny svingende og dansende sæson, der fortryller Disneyland® Paris fra den 30. juni til den 22. september 2019. Her får du chancen for at nynne ”oobee doo”, ryste med halefjerene og mærke de dunkende junglerytmer til dugfriske nye shows og fantastiske oplevelser sammen med alle vennerne fra Løvernes Konge og Junglebogen, herunder Timon og Pumba, Baloo og Kong Louie.

Betingelser og vilkår

Opholdet inkluderer:
-       Ophold med 2 overnatninger på Disneys Newport Bay Club, 4-stjernet hotel
-       Adgang i 3 dage til vores to Disney® Parker
-       Madkuponer til morgenmad, frokost og aftensmad.  

Specifikke betingelser for almindelige ophold:
-       Ophold gyldige indtil 26. juli, 2019.
-       3 dage og 2 nætters ophold for en familie på fire i et standard værelse.
-       Mindst 1 person i gruppen skal være over 18 år.
-       Udvalget af restauranter kan findes beskrevet på kuponen. Madkuponer kan bruges til frokost og aftensmad, afhængigt af restaurantens åbningstider og tilgængelighed.
-       Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

2 Kommentarer
Annonce:
6
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk