Annonce:
Annonce:
Afsluttet: Arriettys hemmelige verden

Afsluttet: Arriettys hemmelige verden

Vind biografbilletter til den nye film af Yonebayeshi

14-årige Arrietty og hendes familie er bittesmå mennesker, der lever under gulvet i et stort hus i en fortryllet have i udkanten af Tokyo.

Husets 'rigtige' beboere er to ældre damer, der er helt uvidende om de små væsners tilstedeværelse - selvom Arrietty og Co. lever af at 'låne' alt fra mad, gas og vand til inventar og møbler. Og så en lille bid til den søde tand i ny og næ!

En dag flytter den 12-årige dreng Sho ind i huset. Arriettys forældre har altid advaret hende mod at blive set af de 'rigtige' mennesker, men Arrietty har ikke været god til at lytte, for hun knytter snart bånd til den nye dreng i huset.

3 vindere får 2 billetter og en lille bamse hver.
2 vindere får 2 billetter hver.

Konkurrencen kører frem til 25. december, hvor filmen har premiere.

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
25 Kommentarer
Rigtig god, hyggelig lille film, som jeg varmt vil an(d)befalde til alle, der er til film som fx min nabo totoro og lignende :3
Og vinderne blev:
1. anelje
1. Aichi_Kitsune
1. albertschluter
2. katja_maja
2. Merethe
Hvornår trækkes vinderne? o-o
vil vinde til mine søstre
Fordi den har premiere den 25. betyder det ikke at den kun vises den dag
[quote="Hexia"]Kan det passe at filmen kun vises d. 25. dec? Hvis det er rigtigt skal der måske trækkes vindere snart! Jeg har søgt på den inde på Kino.dk.-den kommer i bio den 25 december... og hvis den kun køre den dag der hvor du bor skal man gå ned i de små biografer og kigge...
Kan det passe at filmen kun vises d. 25. dec? Hvis det er rigtigt skal der måske trækkes vindere snart! Jeg har søgt på den inde på Kino.dk.
AAAAAANNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! håber jeg vinder. er rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig stor stor stor stor mega mega mega mega FAN!!!!!!!!!!!! elsker bare så meget manga og anime jeg ville gøre alt for at få fat i billereterne og filmen men min mor har taget alle mine lomme penge....
sejt jeg ser ikke filmen
[quote="Biuer"][quote="Maoise"]Vil jeg rigtig gerne vinde, selv om jeg allerede har set filmen :D Jeg elsker Hayao Miyasaki's film!
Det er ikke af Hayao Miyasaki...
Jo, det er Hayao Miyasaki.. Blandt andre. Tro mig jeg er en fan, jeg har styr på når Mayasaki laver noget :p

Filmen er baseret på en bog skrevet af Mary Norton, instrueret af Yonebayeshi. Men selve filmen har jo også brug for at blive skrevet og den er skrevet af bl.a. Hayao Miyasaki, som også har produceret filmen. Dvs. Studio Ghibli.

http://www.imdb.com/title/tt1568921/

http://www.arriettymovie.co.uk/
Går du ind på filmens engleske hjemmeside står der også med store bogstaver "From Studio Ghibli, creators of 'Ponyo' and 'Spirited Away'"

Det skader aldrig at gøre lidt research ;)
jeg liker manga go anime!
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk