Annonce:
Annonce:
Afsluttet: Din stemme i Phineas & Ferb

Afsluttet: Din stemme i Phineas & Ferb

Nu kan DU vinde en stemme i Phineas & Ferb!

Det eneste, du skal gøre, er at sende os en forklaring på, HVORFOR det netop er DIG, der skal vinde!
Måske er du en af dem, der altid har drømt om at få din stemme med i en film? Eller måske har du en stemme, som simpelthen får smør til at smelte? Uanset hvad din grund er, så skal du sende DIN gode grund til os!

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
104 Kommentarer
Jeg har altid drømt om at være en stemme i en tegneserie, for jeg tænker at det må være virkelig fedt:D Jeg kan også virkelig godt lide at se Phineas & Ferb, og fordi vi ikke har Disney Channel, bliver jeg altid helt vildt glad når det kommer på tv:) Jeg synes at I skulle vælge mig, for I kunne ikke finde en anden person som ville blive så lykkelig som jeg. Jeg er en 13-årig pige, og jeg tror at min stemme ville egne sig godt til en rolle i Phineas & Ferb.
Jeg har masser af fritid, og ville ikke have noget imod at rejse en lille smule for at komme til det sted hvor optagelserne foregår:p
Jeg har modet til at fuldføre dette, og jeg vil gøre det med perfektion.
Så vil I ikke nok vælge mig? Jeg er sikker på at jeg vil tilfredstille jer:D
Plus, man skriver ikke så meget her, hvis man er ligeglad med det.
Jeg brænder virkelig for det her.
Knus, Peter
fordi at phineas og ferb er den sjoveste tegne serie i hele verdnen og det kunne være så sjovt at prøve at lægge stæmme til en af figurende.
ja, altså, jeg syntes selv at jeg vil passe godt ind til en stemme, fordi jeg kan alle mulige slags humor stemmer, det kan være lyse, mørke, sjove, osv stemmer, og de stemmer kan jeg sagtens. Jeg har altid siden jeg var 7 år og set disney at jeg vil være en af stemmer på de her disney figur, men så så jeg endelig det her og tænkte '' Hov, det er lige det jeg har ledt efter'' så det kunne være fedt og være med og vinde det her, og vise jer hvad jeg har i mig, for jeg ved at i ville kunne lide det :). Disney har altid været mit ynglings, og min drøm vil gå i opfyldelse hvis I kunne høre mig.
- jeg er en dreng på 16 år og har masser af fritid, jeg har altid et smil på mig lige meget hvad, og elsker, elsker at lave forkellige stemmer. jeg brænder virkelig for det her lige nu, og vil gøre så meget jeg kan og være 100% god til jer :)
jeg er vild med phineas og ferb fordi de byger seje ting. derfor har jeg lavet en kæmpe hule med hammer og alt så noget. og jeg ved også alt om figuren, isabella siger hvad laver i, phineas siger ferb jeg ved vad vi skal lave idag, pery siger rrrrrrrrrrrrr, ferb siger ingenting men når han gør er det værd at høre på. og hver gang jeg ser phineas og ferb prøver jeg at sige de samme ting som de siger. og jeg kan lave en sjov stemme så jeg håber i vælger mig!!!
jeg ved ikke om min steme paser
men jeg håber
jeg har altid drømt om at vinde!!!...
[quote="eklemme"]min stemme er lys som dagen og vil egne sig godt til det fordi jeg også er en rigtig god skuespiller og ISÆR! er rigtig god til at græde falsk og grine og så videre. jeg har faktisk engang grædt (falsk) så godt at de voksne blev helt bekrymredehej jeg vil virkelig gerne med i phineas og ferb fordi at jeg altid ser det og min kussine og fætter er også med i nogle stemmer og jeg øver mig hver gang når de er her så jeg har en klar og lys stemme og jeg er god til at synge så min drøm er at kæmpe vidrere så jeg måske en skynde dag vil komme med og det vil være den bedste dag i mit liv så jeg må håbe =)
fordi jeg elsker phineas og freb og jeg har en perfekt stemme
Fordi at jeg snakker så meget at det ville være åndsvagt ikke at vælge mig.
Jeg har desværre ikke disney channel så det er fedt når det kommer på tv.
Men hvis jeg nu med kunne jeg jo overbevise mine forældre om at vi bliver nødt til at have kanalen, så vi kan se mere Phineas og Ferb :D
Derfor er jeg det oplagte valg.
det er rigtigt
det var godt nok surt for dig jonasb :(
Jeg vandt men jeg så det først den 13 maj så præmien er gået til en anden
ved det ikke. jeg tror ikke engang det er blevet ********
Limegul_Pingvarp
skal vind
Annonce:
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk