Annonce:
Annonce:
Afsluttet: Hvor modig er du?

Afsluttet: Hvor modig er du?

Vind "Modig" filmpakke med specialdesignet iPod Touch og bio-billetter!

1 2 Næste »

Disney Pixars seneste store satsning er ikke bare et halsbrækkende eventyr, men også en fortælling om at det, at overvinde sin egen angst er noget af det største du kan opnå. Nu kan du vinde filmplakaten og hele 10 billetter til filmen, så du kan tage hele banden med i biografen - hvis du tør. Og sidst, men ikke mindst; der findes kun én Ipod Touch med "Modig" indgraveret i Danmark. Måske bliver den din?

Det eneste du skal gøre er at fortælle os om engang hvor du var virkelig MODIG - og så er du med i lodtrækningen. Skriv din historie i feltet herunder. Vi trækker vinderne d. 16. september!


Husk at du skal være medlem for at deltage i konkurrencen. Er du ikke medlem af Andeby.dk? Bliv medlem helt gratis i dag!

Én vinder får hele filmpakken. Derudover får tre vindere også et par "modige" overraskelser!

Se filmens trailer på næste side.

1 2 Næste »
Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
38 Kommentarer
hvor ser man vinderne henne
cappi10
jeg mener 2. pladsen jubi
hvad vandt du?
jeg mener 2. pladsen jubi
jeg vandt trejde pladsen jubbbiiiii! :)
øv... og så var der mig der overvandt min frygt for kamp- idag smider jeg mig bare ned og fæler alle XD men mener jeg skrev den om højder
Øv, syntes ellers at min var så god :(
Så er vinderne trukket!

1. præmien går til Skaade

2.-4. præmien går til mul, cappi10 og mandino

Stort tillykke til vinderne!
Ja! Nu er dagen endelig kommet hvor de trækker vinderne.

Har sådan glædet mig...
Var en gang i Randers Storcenter hvor en kvinde fik det dårlig og jeg hjalp hende til ambulancefolkene kom og det syntes jeg var modigt!


// Alex7803 //
en gang var jeg ude at sejle jeg kan ikke huske hvor mend jeg stod og kikkede ud over kande pluselig kom der en kæmpe bølge så faldt jeg og nogle andre ud vi blev rigtidt bange for der var hajer men vi blev hevet op hurtidt
Nu må konkurrencen snart være færdig. Krydser finger for at jeg vinder.......
der var den gang hvor jeg var modig at klatre helt op i et træ som var højer end mit hus, et blæste helt vildt meget og jeg havde ikke væddet med nogen om det så jeg synes jeg var modig der, og når jeg skulle klatre ned så tog min mor billeder af mig og så klatrede jeg jeg et hje træ næste dag jeg min familie sagde at jeg var helt modig.
M.V.H Jonas T. Rach (13 År)
Jeg var på overnatning på min skole. Ca. klokken 22:00 gik jeg og mine venner ud på et eller andet sted hvor man bygger alt muligt. Der ligger der også en sø. Så gik jeg halvvejs rundt om den. Rigtig måtte man ikke men jeg havde sån' lyst. Det var ret uhyggeligt fordi det var en skov der var rundt om. Det synes jeg der var lidt modigt.
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk