Annonce:
Annonce:
Afsluttet: Hvor modig er du?

Afsluttet: Hvor modig er du?

Vind "Modig" filmpakke med specialdesignet iPod Touch og bio-billetter!

1 2 Næste »

Disney Pixars seneste store satsning er ikke bare et halsbrækkende eventyr, men også en fortælling om at det, at overvinde sin egen angst er noget af det største du kan opnå. Nu kan du vinde filmplakaten og hele 10 billetter til filmen, så du kan tage hele banden med i biografen - hvis du tør. Og sidst, men ikke mindst; der findes kun én Ipod Touch med "Modig" indgraveret i Danmark. Måske bliver den din?

Det eneste du skal gøre er at fortælle os om engang hvor du var virkelig MODIG - og så er du med i lodtrækningen. Skriv din historie i feltet herunder. Vi trækker vinderne d. 16. september!


Husk at du skal være medlem for at deltage i konkurrencen. Er du ikke medlem af Andeby.dk? Bliv medlem helt gratis i dag!

Én vinder får hele filmpakken. Derudover får tre vindere også et par "modige" overraskelser!

Se filmens trailer på næste side.

1 2 Næste »
Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
38 Kommentarer
<span class="ui-user-alias">Sander_And spurgte: Det er noget galt, billedet viser kun iPod Touch 4Gs skærm, og det lille runde billede forstiller en iPhone 3Gs, pg hvad for en generation er der egentlig?</span>

<span class="ui-user-alias">Det er en 4G der er nemmelig ikke kamera på 3G overhovedet:P</span>
[quote="fredepk"]Hvornår slutter konkurrencen? 16 septemper
I sommerferien redede jeg min 6-årige fætter Romeo som var faldet i fra min onkels speedbåd.
Nogen der ved hvornår konken. slutter?
håber jeg vinder jeg vinder aldrig
Så må man jo bare krydse fingre og håbe :)
der hvor jeg klaredet mig med en bræket arm og forstuet armen i to dage uden at have pibs på
:D
Hvornår slutter konkurrencen?
For det meste har jeg bare været.. = Barnlig! xD
jeg har den på DVD selvom den ikke er kommet i biografen i damark min dvd er fra rusland og MEGET dorgelig kvalitet og jeg kan godt fåstå russisk
Engang da jeg var på kanotur, det blæste og regnede rigtigt meget, kanoen gyngede rundt, og vi kom ingen steder, men jeg roede bare videre, selv om jeg var meget bange for at kanoen skulle kæntre, og vi kom da også helt sikkert frem sjasvåde og gennemblødte,så jeg var rigtig modig
der var engang da jeg var på spejder lejer i norge, og var virkelig bange for højde, men vi skulle op i de høje træer for at få vores klatre mærke, jeg var rigtig bange men jeg gjorder det for at få det mærke, og jeg rigtig stolt over det, og nu jeg ikke bange for højder mere!

jeg har også redet en fra at drukne da vi sejlede, hun var faldet i vandet uden rednings vest og kunne ikke svømme så enemand sejlede jeg ud og redede hende!
Jeg har kravlet langst et hegn hvor man kun kunne træde med sine sko 40 centimeter ca. Så kravlede jeg ned ad en stige og ned på noget aflangt jern og fjernede nogle grene fra en dæmning. Så har jeg også lavet noget gymnastik på gulv med en Flik-Flak ca 1 1/2 år siden jeg har havde gået til gymnastik.
Hilsen Lækre-Mig. (:
lol tror aldrig jeg har været modig... :)
engang da jeg var i lalandia med mine veninder var ve ude og svømme i strøm basinget hvor min ene veninde taber sit skabs armbåndog sætter sig fast i et eller andet på bunden og jeg dykker ned og holder vejret og kæmper for at undgå strømmen og må give op mange gange, men til sidst lykedes det
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk