Annonce:
Annonce:
Afsluttet: Hvor modig er du?

Afsluttet: Hvor modig er du?

Vind "Modig" filmpakke med specialdesignet iPod Touch og bio-billetter!

1 2 Næste »

Disney Pixars seneste store satsning er ikke bare et halsbrækkende eventyr, men også en fortælling om at det, at overvinde sin egen angst er noget af det største du kan opnå. Nu kan du vinde filmplakaten og hele 10 billetter til filmen, så du kan tage hele banden med i biografen - hvis du tør. Og sidst, men ikke mindst; der findes kun én Ipod Touch med "Modig" indgraveret i Danmark. Måske bliver den din?

Det eneste du skal gøre er at fortælle os om engang hvor du var virkelig MODIG - og så er du med i lodtrækningen. Skriv din historie i feltet herunder. Vi trækker vinderne d. 16. september!


Husk at du skal være medlem for at deltage i konkurrencen. Er du ikke medlem af Andeby.dk? Bliv medlem helt gratis i dag!

Én vinder får hele filmpakken. Derudover får tre vindere også et par "modige" overraskelser!

Se filmens trailer på næste side.

1 2 Næste »
Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
38 Kommentarer
Det er noget galt, billedet viser kun iPod Touch 4Gs skærm, og det lille runde billede forstiller en iPhone 3Gs, pg hvad for en generation er der egentlig?
Engang var jeg i svømmehallen med min far og min lillesøster.
Mig og min far var ovre i det lidt dybere vand, mens min søster var i det lave.
Hun var meget lille, så hun kunne ikke rigtig bunde, og min far havde glemt at give hende svømmevinger på.
Og så en gang, da min far lige kiggede væk, havde min lillesøster nærmest fået hovedet under vand, og jeg skyndte mig over til hende og fik hende reddet op på kanten, mens min far dårligt nok havde set det.
Hun kunne være druknet, hvis jeg ikke lige havde set det.
Vi har hende heldigvis endnu:-)
jeg var ude på stranden og så så jeg en der var ved at flyde væk på en luftmadres eller hvad det nu var mens han sov. jeg var ikke kommet under så vandet var stadvig men jeg sprang i og svømmed ud til ham og jeg kunne langt fra bunden men fik ham til vågne gav ham et puf ind ad så gjorer han også lidt for at komme ind så kom han ind og bagefter gav han en is med firer kugler
jeg var engang modig da jeg skulle hoppe fra 10 meter vippen jeg var ude sammen med en af minne venner der elsker at hoppe fra vipper jeg kunne også godt lide det men jeg har aldrig i mit liv sprunget fra 5 10 og højere indtil jeg så kom hen til 10 og vi havde væddet om vem der kunne tage 10 og han gik der op men gik ned igen og så gik jeg op lukkede mine øjne og hoppede jeg har aldrig før eller efter følt mig så modig.
En gang da min farmor og jeg skulle i zoo tog jeg min yndlings bamse med. Og så to vi ned og så på bjørnene. Så jeg viftede med min yndlings bamse ned til bjørnene og sagde (se det er en af jer) min farmor havde dog sagt til mig at jeg skulle passe på. Og så wupti min bamse fald ned til bjørnene. Og så indsisterede vi på at den skulle hentes. Så vi fik lov til at komme der ned og jeg skulle ind og hente den. Der var to zoo medhjælpere der stod ved døren hvis der skulle ske noget. Men der gik jeg en 6 årig lille unge der skulle ind til nogle bjørne og jeg havde puplikum der så på og nogle der filmede det. Men jeg syndtes at jeg var rigtig modig at gå ind til nogle store bjørne.
Jeg har engang, været med en af mine veninder i svømmehalen. hun kunne ikke svømme i det dybe vand efter nået tid da vi hyggede og snakkede sammen. spurgte jeg om jeg hurtig måtte prøve en vippe så sagde hun ja der jeg var der oppe så jeg at hun var ved at glide i det dybe vand så sprang jeg hurtig i (Selvom jeg var bange for at springe på den vippe). og svømmet over til hende hun kunne kun plaske med bene og havde næsten hoved ned med vand så, så en livredder det men på det tidspunkt var jeg over ved hende og hjalp hende op på kanten.
Hvornår er jeg været mest modig Tænk tænk.... :?s
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk