Annonce:
Annonce:
Afsluttet: Vi søger nye moderatorer!

Afsluttet: Vi søger nye moderatorer!

Vores søgen er ovre. Velkommen til de nye moderatorer

« Forrige 1 2

Afsluttet:

Vi søger frivillige moderatorer blandt jer brugere! Skriv i feltet under spørgsmålet hvorfor vi burde vælge dig og hvad lige præcis du kan bidrage med!

Som moderator skal du holde øje med om reglerne på Andeby.dk bliver overholdt. Du skal slette upassende indhold og kontakte Admin, hvis du mener en bruger bør udelukkes. Det er frivilligt, ulønnet arbejde, og du kan til enhver tid stoppe, bare du giver besked til Admin.

Så kom med din grund til hvorfor lige præcis du er bedst til at holde ro og orden på Andeby.dk :-)

Hvis du godt kunne tænke dig at være moderator, men ikke bliver valgt denne gang, så hold udkig efter den næste moderator-artikel. Vi laver en ny artikel hvis vi får brug for flere!

« Forrige 1 2
Deltag her
Konkurrencen er slut.
Se mere om samme emne:
163 Kommentarer
jeg ville sørge for at der ikke var nogen der talte grimt til hinanden og at man ikke sage noget om sex og at man ikke måtte bande
Stort tillykke til de nye mods! :-DDog synes jeg det er komisk at ingen de tre som har fået flest stemmer(Rap And i Andeby.dk, GumleAnden og jeg) er blevet mods, men dem som er blevet, er så vidt jeg har set, knapt nok blevet foreslået, så vil gerne spørge Redaktionen om hvordan i har valgt de nye moderatorer? Hvad har i bygget jeres valg på? For uanset hvor værdige de to moderatorer er, ser jeg det som nogen lidt underlige valg i forhold til hvem som er foreslået i kommentar-feltet.
Mange tak, Admin! :D
Håber de snart søger nye... Men tillykke!:D
Tillykke! Og ENDELIG kom det!

julius510
sejt

seriøst kan du ikke nøjes med alle de kommentare du allered har lavet med den vidio... :-)
Super_Duck_Boy
Harski sendtski!
skjønner hva du mener. "Har sendt" (Harski sendtski)
Meld jer ind i DDÆ (De Dovne Ænder!)
Kommer der snart nogle resultater i det her hizzauz?
Annonce:
18
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk