Annonce:
Annonce:
Flere pihihiinlige historier

Flere pihihiinlige historier

Uh, det er rødmende afslørende!

1 2 Næste »

Har DU oplevet noget flovt du vil dele med os? Skriv din pinlighed ind i skemaet herunder, så er det muligvis din pinlige historie vi lægger ud næste gang. PS. Det er anonymt!

Mors venner er bedst
Jeg stod oppe på en bakke. Så løb jeg ned og kom til at tage en af mine mors venner i hænderne og det var min mor jeg ville tage i hånden

Lillebror på besøg i klassen
Min lillebror skulle skifte over på min skole. Han havde før gået på en anden, p.g.a sociale problemer, men nu var det endelig tid til at gå på samme skole som sin dejlige storesøster. Midt i timen banker det på døren ind til mit klasseværelse, og en lille drengestemme råber: "Er der nogle der hedder X herinde?" Min klasselære fniser og viser ham over til min plads. Min lillebror lægger to madpakker på mit bord og siger højt og tydeligt: "Jeg har fået to madpakker med. I denne her er der pizza og..." Jeg skubber ham væk, og han går hen mod døren. Men som om det ikke skulle være nok, udbryder min klasselære; "Nå nå, har du ingen mad med til mig?" Min lillebror smiler og siger så: "Næææh, det var bare ærgeligt!" og smækker døren i efter sig. Hele klassen er ved at bryde sammen af grin! Det er bare den pinligste dag nogensinde!

Skræmt op til far


Det var min 7-års fødselsdag. Min klasse skulle på skattejagt i skoven tæt på vores hus, da en af mine klassekammerater skræmte mig så meget at jeg løb hjem og hoppede op til min far.
1 2 Næste »
Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
19 Kommentarer
tjah de er ikke så pinlige og enig med miger
Den sidste er bare sjov :D
Den første er altså ikke pinlig?
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk