Annonce:
Annonce:
Hurra for Bjørne-banden!

Hurra for Bjørne-banden!

Andebys bølle bande fylder 60 år!

Det har ofte nok være Joakims pengetank, der har været bandens mål. I dette nye spil "Bjørnebanden bøffer boksen" er det igen pengetanken det går ud over. Se hvor mange millioner du kan stjæle fra Joakim. Prøv at komme på highscore-listen her!

Tillykke!
Her på Andeby.dk fejrer vi selvfølgelig Bjørne-bandens fødselsdag. Send dem en fødselsdagshilsen, hvis du har lyst! Du kan bruge boksen nedenunder. (Det kan være din hilsen dukker op et sted her på Andeby.dk)

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
26 Kommentarer
STORT tillykke med fødselsdagen! I har ganske vist ikke opført jer lovligt igennem jeres lange liv, men i fortjener nu alligevel en god dag. Måske kan vi få fængsels betjentene til at give jer lidt ferie fra fængslet (med mindre i allerede er stukket af) men så må i også love at i ikke vil stjæle onkel Joakims penge. Han får sikkert rynker af at bekymre sig over jer hele tiden!
Hej (Kon)tanter,
I ved det sikkert ikke, men jeg er i famillie med jer!
Jeg håber i får en god fødselesdag, og i får fat i Joakims pengetank, og tjener (Spare)kassen.
Kh "En fra jeres famillie"
Tillykke Bjørne.

Håber i får en god skål sveskegrød på dagen og "låner" et par gode gaver.

De bjørneste fødselsdags hilsener
Emilie 167-617
Kære BB
I er nogen være nogen men i kunne ændre jer ( hvis i gad)
I for aldrig Den gamle gniers penge og når i endelig har dem smider i dem væk igen. Tillykke BB.
hey b b tillyk. vis jeg var udannet havde i fået 100 diamanter men det er jeg så ik men i er vildt cool håber at i engang tar jer sammen til at stjæle nord-polen :)


k h en stor fan
stort tillykke med de 60 år. må i få den bedste fødselsdag nogen sinde med gaver og kage og Joakim von ands penge.
Stor forbryderrisk tillykke med dagen kære banditter. Kagen med specialværktøjet er sendt fra bageren, håber i nyder dagen uden for spjældet
Tillykke tillykke med de 60 krimminelle år. Det er da en fest i sig selv af i ikke sidder inde :) men hyg jer på denne dejlige dag og lad også Joakim von and glæde sig lidt i anledningen af jeres fødselsdag. Jeg vi foreslå at i flytter jeres planer om et kup mod pengetanken til imorgen :) røv en bager istedetforat fejre dagen
Stort tillykke med dagen - håber at der falder lidt mønter af til jer i dagens anledning :-)
hej tillykke med dagen håber at i får fat i masser gyser for det er lige meget med hvor gammel man bliver man kan altid stjæle. :) men ikke for at modsige jer men kunne i ikke holde jer til lidt mindre kub end pengetanken den er jo verdens bedst beskyttede boks
kære bjørnebande i vil nok ikke tro det men jeg har altid været jeres største fan og vil bare gerne sige tillykke og håbe i ikke kommer i fedtefadet igen. men håber allermest af alt i får ram på von and! det er så irriterende at de "gode" altid vinder.
Kære Bjørnebanden. Stort tillykke til jer med de 60 år. Nu går der jo ikke så lang tid før i går på pension, så jeg håber i har tjent ( eller stjålet ) mange penge til jeres pensionsopsparing. Pas på ikke at sætte tænderne i filene som jeg har kommet i lagkagen.
Tillykke Bjørnebanditter.
I holder jer godt - af sådan nogle gamle banditter at være...
Jeg håber at I bliver mere heldige på denne festlige dag.
MEN
Pas på jeres tænder, når I spiser jeres lagkage. Der er jo ALTID en fil i...
HUUURRAAAAAAAAA
hej b.b spræng farligt tillykke med de 60 år i er bestemt ikke faldet af på den og er helt sikkert stadig mine yndlings-skurke/bande stjålne hilsner jeres største fan andreas.s
tillykke bjørne bande
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk