Annonce:
Annonce:
Lærer på afveje og prutter i haven

Lærer på afveje og prutter i haven

Ak, ak, ak! At dumme sig er vel alles skræk!

1 2 Næste »

Har DU oplevet noget flovt du vil dele med os? Skriv dine pinlige historier ind i skemaet under artiklen, så er det måske netop din historie der bliver lagt ud næste gang. Ps: Man er anonym.

Vil du sende dine pinlige historier ind, men er ikke medlem? Bliv medlem nu!

PINLIGT med stort P
Min aler pinligste historie er da jeg var på bade ferie. Jeg var ude og svømme med min far - så hoppede jeg i og så faldt mine badebukser af. Det var så pinligt men heldigvis nåede jeg hurtigt at tage dem på igen inden andre så det.

Idrætslærer på afveje
Jeg husker stadig den dag min idræts lærer gik ind i pigeomklædnings rummet. Det var en mandag hvor vi stod og klædte om, for vi havde lige fået fri. Jeg var på vej i bad, da min idrætslære kom ind. Vi alle 22 piger skreg. Det var så piiiinligt at stå nøgen foran min idrætslærer. Kunne han i det mindste ikke vente ti minutter med at komme ind og sige vi ikke skulle havde idræt næste mandag...!

Min (dårlige) fødselsdagssang
Der var et tidspunkt hvor jeg havde holdt en fødselsdagsfest for pigerne i min klasse. Da pigerne skulle synge for mig sang min mor en sang som ingen kendte og hun sang bare så DÅRLIGT. Det pinligste var bare at jeg så nogle af pigerne sidde og fnise. Det var bare SÅ PIIINLIGT.

Sceneskræk
En dag skulle jeg se teater med min familie. Vi kom lidt for sent og de var gået i gang med teaterstykket. Pludselig skubede min lillesøster mig ind på scenen og så kiggede alle på mig fordi jeg var kommet til at vælte det hele - også skuespillerne - så grinede de alle sammen og der var over 150 mennesker. Det var så pinligt :-(

1 2 Næste »
Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
15 Kommentarer
nej jeg er den sidste
En gang havde jeg besøg af min lære.
Han skulle snakke med min far.
En dag hvor jeg gik forbi, faldt mine bukser og underbukser af, og så var det lige da et kamerahold fra avisen kom forbi.
Det var ret pinligt at blive trykt i avisen uden bukser og underbukser!
Pinligt!!!!!!!!!!!!
Der var også engang i fjedrer hvor vi havde svømning hvor han ved et uheld gik ind i pigernes fordi dørende var ens og lige ved siden af hinanden
Og det var i 5 klasse for 2 år siden
Det min det med idrætslæren men grunden ligger i at jeg havde hjulpet med at rydde op så jeg kom senere i bad
[quote="tjejner"]Idræts læren virker lidt... ...Pædofil? At han ikke går ud når pgerne står nøgen foran ham???Du har ret, men hvad kan man gøre?

Gode historier!
Idræts læren virker lidt... ...Pædofil? At han ikke går ud når pgerne står nøgen foran ham???
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk