Annonce:
Annonce:
Lærer på afveje og prutter i haven

Lærer på afveje og prutter i haven

Ak, ak, ak! At dumme sig er vel alles skræk!

« Forrige 1 2
En prut i haven
Jeg stod og kiggede på nogle blomster i min have og min kæreste stod lige bag ved mig og så kom jeg til at slå en giga stor prut lige op i hovedet på ham. Det var bare så pinlingt

Hurtigt tøjskift
Engang da jeg var på stranden, havde jeg lige været ude at bade og skulle klæde om. Der skete det pinlige. jo, jo der var da toiletter men de var ret KLAMME. Så jeg klædte bare om hurtigt udenfor bag et eller andet. Ikke hurtigt nok. Lige da jeg har taget badebukserne af, kommer en af pigerne fra min klasse gående, hun havde åbenbart også været på stranden. Jeg skyndte mig at tage nogle bukser på, men det var ret pinligt alligevel!!!

Grinebiderne fra klassen
Jeg var sammen med min far, og jeg ville prøve nogen bolde man kan gå på vandet med.. Jeg kom ind i boblen og havde det vildt sjovt, men så kom nogen fra min klasse. Jeg prøvede at stå op og gå, men faldt hele tiden (og min far skulle altså tage billeder) Dem fra min klasse grinede helt vildt, og der var en af drengene jeg virkelig ikke kunne li der grinte rigtig meget!:( Da jeg kom ud af boblen begyndte de at kommentere på det, og jeg var mega våd bag på.... så var MEGA MEGET flov da jeg kom ud!!:-( Men det var nu sjovt alligevel!

Tidligere dagplejebarn i klassen
Min mor er dagplejemor og passede engang et barn der hed Sara og nu er hun så kommet i børnehave og har en sjov ide om at jeg er hendes storebror. Nå men altså det var midt i en time og døren stod åbent og børnehaven gik så forbi klassen og og lige pludselig ser Sara mig og løber ind i min klasse og hen til mig og siger hej. Så siger min klasse lærer "nå kender du hende hva" så svarer Sara "ja det er min storebror" og så brød folk ud i latter - det var så pinligt!!!

Tissetrold
Jeg var nede i supermarkedet for at købe ind for min mor og min lillesøster på 3 var også med, men lige pludseligt kommer der en og siger at min lillesøster var rigtig sød og så sagde jeg tak. Men bagefter sagde hun at min lillesøster nok skulle have nye bukser på og så kiggede jeg på hende så havde hun tisset i bukserne.... Pinligt

« Forrige 1 2
Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
15 Kommentarer
nej jeg er den sidste
En gang havde jeg besøg af min lære.
Han skulle snakke med min far.
En dag hvor jeg gik forbi, faldt mine bukser og underbukser af, og så var det lige da et kamerahold fra avisen kom forbi.
Det var ret pinligt at blive trykt i avisen uden bukser og underbukser!
Pinligt!!!!!!!!!!!!
Der var også engang i fjedrer hvor vi havde svømning hvor han ved et uheld gik ind i pigernes fordi dørende var ens og lige ved siden af hinanden
Og det var i 5 klasse for 2 år siden
Det min det med idrætslæren men grunden ligger i at jeg havde hjulpet med at rydde op så jeg kom senere i bad
[quote="tjejner"]Idræts læren virker lidt... ...Pædofil? At han ikke går ud når pgerne står nøgen foran ham???Du har ret, men hvad kan man gøre?

Gode historier!
Idræts læren virker lidt... ...Pædofil? At han ikke går ud når pgerne står nøgen foran ham???
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk