Annonce:
Annonce:
Toiletpapir og pinlige mødre!

Toiletpapir og pinlige mødre!

UAK! Advarsel - virkelig pinlige historier!

1 2 Næste »

Vi vil gerne have dine aller-aller-pinligste historier! Har du på et tidspunkt oplevet noget så pinligt at du bare ville grave dig ned?

Nu kan du lette hjertet og få det ud! Helt anonymt selvfølgelig. Alt du skal gøre er at skrive din piiiiinlige historie i feltet nedenunder og så samler vi de aller pinligste. Alle er selvfølgelig helt anonyme.

Pinlig mor
Det var min tolv års fødselsdag og jeg havde klassen på besøg... Vi snakkede om at kysse, og så siger min mor: Fredrik må ikke kysse med nogen før han blir 15. Kun mig! Og så tager hun mine arme om på min ryg, og kysser mig!

Nissebanden
Jeg har set nisse banden om sommeren og det var mega pinligt da det blev opdaget. Jeg syntes bare det var hyggeligt og jeg prøvede at holde det hemmeligt men det gik ikke så godt. Det var mega Piiiihiiihiiiinligt!

Toiletpapir på afveje
En morgen skulle jeg cykle i skole, og da jeg så kom henad mod byen hvor min skole ligger, så begyndte alle folk at kigge efter mig og fnise eller grine. Så da jeg kom til skolen, så sagde en fra min klasse: Du har altså toiletpapir omme bagi ..... Det viste sig at jeg havde toiletpapir stikkende op fra bukserne! Det var min pinlige historie! :-)

Læs flere pinlige historier på næste side!
1 2 Næste »
Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
18 Kommentarer
En pølle i poolen er mega sjov tænkt vis der var nogen der svømmede og de opdagede pøllen
sjove historier har nogen men har ikke helt lyst men hvorfor hedder det en konkurence hvad vinder man da? Ps nogen der spiller moviestarplanet.dk så skriv til mig vis i gør eller spørg om venner?

: )
En pølle i poolen er totaaalt pinlig!!!
HAHAHAHAHA hvor er det pinligt
***** historier
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
[quote="Sander_And"]Wow, noget siger mig der kommer et special pineligt blad :Pdet kunne være mega sjovt
Wow, noget siger mig der kommer et special pineligt blad :P
Sort skrift! :D
Har en pinlig en:

Vores gymnastiktime var lige slut. Var ved at tage tøj på, og så ringede brandalarmen! Jeg gik i panik, og troede der var ild i skolen (Jeg var dum dengang? :P), og jeg vidste godt at man bare skulle skynde sig ud! Så jeg skyndte mig ud.. Det vidste sig at det var en brandeøvelse! Så der stod jeg, i undebukser foran hele skolen (+ min nabo...) og lærerne.
et klem til dommeren er total pinlig og jeg er glad for at det ikke var mig
Jeg syntes at den første var piiiihiiihiiiinligst! Men de var alle sammen pinlige...
Den sidste er bedst... Syntes jeg...
Den første er min!
Øv! Min var ikke med, men de her var godt nok grineren :D
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk