Annonce:
Annonce:
Foto: SF Film Foto: SF Film

Vind Antboy 3 på dvd samt seje rekvisitter fra filmen!

Kunne du tænke dig at få den rigtige bamse og rigtige dørhåndtag hjem på værelset?

I samarbejde med SF Film har du nu muligheden for at vinde Antboy 3 på dvd og to af de originale rekvisitter fra filmen. Du kan både få bamsen og dørhåndtaget, der begge spiller en rolle i Antboy 3, og det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet. Filmen udkommer på dvd den 23. juni 2016.

Det handler Antboy 3 om!
Pelle nyder livet i fulde drag. Han er endelig blevet kæreste med Ida, og Antboy har besejret alle superskurke i byen. Pelle overvejer at lægge myredragten på hylden og tage på efterskole med Ida, men sommerferien tager en uventet drejning, da en ny og mystisk superhelt melder sig på banen og stjæler spotlyset fra Myredrengen. Og som om det ikke er slemt nok bliver Antboys ærkefjende, Loppen, pludselig sat på fri fod!  Pelle opsøger sin trofaste sidekick Wilhelm, men tegneserienørden er vred over, at Pelle vil forlade Middellund op livet som superhelt, og nægter at hjælpe ham. Pelle aner ikke sine levende råd. Især ikke da en ny og skræmmende superskurk gør sin entré, Antboy får dog hjælp fra en uventet kant, idet hans største og farligste kamp skal til at begynde.

Konkurrencen slutter den 10. juli 2016!Deltag her
Konkurrencen er slut.
3 Kommentarer
Held og lykke😀
Den var nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det lyder sejt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annonce:
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk