Annonce:
Annonce:
Foto: Per Arnesen Foto: Per Arnesen

AFSLUTTET: Vind billetter til Julemandens Datter

Er du klar til at komme i Julestemning?

Vinderne blev Obus og Kyllerking

Den 15. november har årets store julefilm, Julemandens Datter, premiere, og nu har du mulighed for at komme i biografen og komme i julestemning. Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet.

Konkurrencen løber frem til den 21. november 2018, og vi udlodder 2x4 billetter. Førstepræmien får også en lækker goodie bag fra Julemandens Datter.

Oppe i Grønland bor den 12-årige Lucia med sin mor Claudia og sin far Julius, bedre kendt som julemanden. Lucia går på den internationale julemandsskole, og vil så gerne være julemand. Det må hun bare ikke, for det er kun drenge der får lov til at gå i julemandsklassen. Det synes Lucia er uretfærdigt, mens hendes far Julius synes, at hun skal følge traditionerne og blive som sin mor. Da Lucia fortsat protesterer, giver Julemandsskolen hende én chance for at bevise, at hun kan være en ligeså god julemandselev som drengene. Hun skal opfylde menneskedrengen Alberts største juleønske; at hans far, der er ramt af en mystisk sygdom, bliver rask. Da det går op for Lucia, at Alberts far er blevet smittet af den ondskabsfulde Krampus, indser hun, at hun skal løse en næsten umulig opgave – hun bliver nødt til at fange Krampus for at gøre Alberts far rask igen. Lucia rejser ned til Danmark for at finde Krampus, og nu starter et forrygende juleeventyr, som går over stok og sten, da det viser sig, at andre også jagter Krampus ...

Deltag her
Konkurrencen er slut.
1 Kommentarer
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk