Annonce:
Annonce:
En ny vri på Monopol som gir deg tilgang til verdens største merkevarer! En ny vri på Monopol som gir deg tilgang til verdens største merkevarer!

VIND Monopoly Empire!

Magt! Ære! Penge! Berømmelse! Verden kan blive din hvis du vinder i dag...

Tre heldige vindere får:

Monopoly Empire

Nu kan du komme til at eje verdens bedste brands! Før første gang kan du købe og sælge alle dine yndlingsbrands. Det handler om magt og kontrol. Den første, der når toppen, har vundet. I MONOPOLY kan alting ske – det ene øjeblik er du på toppen, og det næste er du blanket af.

Se mere fra Hasbro her!

Deltag:
Det er kun mulig at deltage i denne konkurrence i dag, 17. december. Du deltager ved at svare på spørgsmålet herunder, og klikke på knappen "Send". Vi trækker 3 heldige vindere.

Vil du gerne tjekke i morgens præmie ud? Tag et kig på de 24 fede præmier her!

For at deltage i årets julekalender skal du være medlem på Andeby.dk.

Er du ikke medlem af Andeby.dk, så kan du blive det ved at oprette en bruger HER?

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne:
15 Kommentarer
håber jeg vinder
vil virkelig gerne vinde
Vil så gerne vinde seriøst!!!!
fionasiff
håber i alle vinder

Tak
Jeg vil også gerne vinde, det vil vi alle jo gerne, ellers deltog vi jo ikke. God jul alle sammen.
vil vinde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¤¤¤$$$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
har altid ønsket et ordenligt monopoly ikke monopoly kids det er ****ing irreternde har mindre søskende
Jeg elsker at spille Monopoly, så jeg vil gerne vinde! :-D
håber i alle vinder

Nemme spørgsmål fede præmier

Håber jeg VINDER
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk