Annonce:
Annonce:

Tiden løber... Bogstavelig talt!

Vis stort billede Tiden løber... Bogstavelig talt!
Vis stort billede
12 Kommentarer
—————- Aaaah, mesterværk
AbettorGem, din kommentar er bedre end tegneserien :P
Et ungt kærestepar mødes efter at have talt i telefon sammen, men manden må stille indse, at noget foruroligende stak under i samtalen.

STORE FORVENTNINGER
Der har altid været langt imellem The Winners værker. Han lader vente på sin kunst, og udkommer kun med noget, når der er noget reelt at vise frem. Således må forventningerne også siges at være store til hans atterkomst. ”Tiden løber” er nyeste skud på stammen, her snart et år siden seneste udgivelse.

GALANT TÅLMODIGHED
Fra første billede er det dog tydeligt at se. Alle forventningerne indfries. Hvor tiden ganske vist løber på flere planer, i The Winners tegneserie, så har han midlertidigt ikke travlt med at komme alle mulige vegne selv. Plottet, miljøet og karaktererne skildres med en på samme tid rammende minimalisme og galant tålmodighed. Men når bare det gøres så godt som her, bliver det aldrig trivielt.

KOMISK GULD
Humoren er på ingen måder plat, tværtimod. Med mundrette replikker og en vidunderligt underspillet indsats fra især Andersine formås det at skabe en guldgrube af begavet sjov på kort tid. Det lakoniske udtryk præger historien, men netop i disse omgivelser kan humoren gro. Interessant. Tag nu for eksempel bare slutningen, hvor vi bevæger os ud i et grænseland mellem det forklarlige og det overnaturlige på obskur vis.

FUGL FØNIKS
The Winner rejser sig her fra den støvede aske, og flyver mod toppen. Det er en stor præstation som nødvendigvis må have krævet viljestyrke og kreativ snilde. Rigtig godt gået!
Hvornår kommer 2'eren?
Fed! *Synes godt om*
Meget bedre end alle de mest populære striber! Hvad sker der for det?
God og sjov :) Her grinte vi alle.
Haha! Den var godt nok go'! ;D
Haha. Den havde jeg ikke set komme. Og første til at kommentere forresten XD
Annonce:
thewinnertakesitall thewinnertakesitall
Gemt: 07.06.2012 20:54
7
Del
Annonce:
Regler for brug af Comic Creator::
  • Det er ikke tilladt at bruge grimt sprog (bandeord, mobning o.s.v.) i tegneserierne.
  • Indholdet du publicerer kan blive trykt i Anders And & Co.

Mest populære striber

Ingen striber.
Annonce:
Luk