Annonce:
Annonce:

Trafik-kaos

Hjælp Anders And ud af trafik-kaos!

Du skal bruge musen eller din finger, hvis du spiller på iPad. Det gælder om at få Anders And ud af trafik kaos med så få ryk som muligt. Det bliver sværere og sværere for hver niveau. Kan du klare dem alle?

Passer størrelsen ikke helt til din iPad eller lign? Så prøv dette LINK

Giv spillet stjerner
  • Giv spillet stjerner: 4,1
Du skal være logget ind for at rate!
Giv spillet stjerner Giv spillet stjerner Ratingen kunne ikke gammes Ratingen kunne ikke slettes Din rating Slet Du har ikke ratet dette endnu. Vær den første til at give stjerner! Ratingen blev opdateret Tak for din rating Ratingen er slettet Du skal være logget ind for at rate!
133 Kommentarer
Mega sjovt <span style="-webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0);">☺️☺️😉</span>
MEGA FEDT SPIL. Og god jul
jeg har fået 2-3 stjerner
jeg har lige klaret bane 20 med 3 stjerner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeg har lige klaret bane nr. 17 med 3 stjerner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej virgiliodDamgaard. jeg vil bare sige at for at du kan klare banen ved at flytte anders and længere mod mål! MVH Jonah
Mega sjovt hilsner Malthe_l-j
Det virker ikke på pc!!!
Sjovt spil,Jeg er på nummer 10
12-10-2021 20:10 (Kommentar redigeret: 12-10-2021 20:10) · Svar
lvl 30
01-08-2021 14:53 (Kommentar redigeret: 01-08-2021 14:53) · Svar
Annonce:
1294
Del
Annonce:
Annonce:
Luk