Quiz-tid!

Man ser sjældent Stålanden i Anders And-bladene, men han optræder tit i Jumbobøgerne og de andre pocket-bøger, og tidligere var han også med i “Lomme-Anden”. Han er Andebys maskerede vogter, som griber ind, når lovens lange arm er for kort!

Hvad ved du om Andebys største helt?

Anders And & Co. er Danmarks største tegneserieblad med hundredetusinder af læsere hver uge. Følg med og lær Anders And, nevøerne, Andersine og de andre sjove venner i Andeby at kende.

Vi lover både sjove og spændende eventyr, detektivgåder, konkurrencer, vittigheder og ikke mindst at dit barn udvikler sin læsefærdighed. De spændende og sjove serier om Anders And giver børn en behagelig og sjov stund som en modvægt til mange børns stadig mere stressede hverdag.

Børn, der læser tegneserier, udvikler deres læsefærdigheder, sprog og læser også andre ting. Noget de har gavn af hele livet! Men frem for alt – de har det sjovt! Masser af sjov for børn i alle aldre. Anders And & Co. øger børns læselyst og medvirken til at give børn lyst til at læse de 20 minutter om dagen, der er så vigtig for at blive en god læser!