Annonce:
Annonce:
1. april i Andeby

1. april i Andeby

Indbyggerne i Andeby går ikke af vejen for at lave sjov med hinanden, når det er 1. april.

1 2 Næste »

Indbyggerne i Andeby går ikke af vejen for at lave sjov med hinanden, når det er 1. april. Nogle gange er det forholdsvis uskyldige løjer som for eksempel at klippe hul i bunden af affaldsposen. Men der kan også være tale om påfund i den grovere ende af skalaen.

Et af de steder, hvor der bliver lavet aprilsløjer, er hjemme hos Anders And. Anders plejer at stå tidligt op for at planlægge sine numre mod ungerne - det kan for eksempel være at putte sildepostej i tandpastatuben eller æg i deres kasketter (AA&Co. nr. 13/2006).

Men Anders bliver også selv offer for de andres løjer (og det gør ham meget hidsig). Et år narrede fætter Højben ham til at gå ind på posthuset og spørge, om de solgte billige 10-øres frimærker (AA&Co. nr. 16/1976).Andersine er en af de mere udspekulerede spøgefugle: Efter at Anders havde narret hende til at møde op i badedragt til en meget fornem fest, tog hun hævn over ham året efter....
1 2 Næste »
26 Kommentarer
[quote="yohanne_duck"]HA! HA! jeg elsker 1. april...

Men ej... hvor er det sund for mickey og klaus :(

ikke sundt syndt! sundt er når man ****** en gulderod! det er sundt!!!
HA! HA! jeg elsker 1. april...

Men ej... hvor er det sund for mickey og klaus :(
Ses, folkens ;) Grrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! Om et øjeblik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ou? Weed og Silver bor i Ou? Nå, men bare et udtryk... Okay, skal faktisk prutte! Jeg har et spørgsmål: Hvorfor skal man vente et øjeblik før man sender???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ou! Skal prutte!!! Apriiiiiiiilsnaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det kan være han var besvimet i 2 dage fordi han ikke kunne finde ud af hvad han skulle ******** Rip, Rap og Rup til Aprilsnaren så han fik nok ondt i hovdet og besvimede?
kan IKKE søges på google eller yahoo kun ved det dér http://
på første billider ser du at der står d. 30 på anders kalender. (der er 31 dage i marts)
altså det er ikke den første april det er tværtimod d. 31 marts og hvis det skulle være den første april skulle anders and havde sovet i 2 dage
Ja, men kan ikke finde Aprils Nar'en hende!
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk