Annonce:
Annonce:
101 fodbolde

101 fodbolde

Der er dømt VM-stemning i Anders And & Co.

VM i Brasilien er i fuld gang, og indtil videre har det været en forrygende og underholdende turnering med masser af mål. Andeby er også i VM-humør.

Så hvis du ikke allerede har fået nok af fodbold, kan du godt glæde dig til historien "101 fodbolde". Anders, onkel Joakim, Hexia de Trick og Lykkemønten rodes ud i en dramatisk jagt på lykkemønten - godt hjulpet på vej af to fodboldmandskaber. Læs historien i Anders And & Co. nr.25, hvor du også får en flot og praktisk oversigt over alle VM-kampene i Brasilien.

Der er selvfølgelig også masser af underholdning til dig, som ikke er så fodboldinteresseret. Bjørne-banden forsøger sig nemlig igen som tyveknægte, men deres ellers skudsikre plan går ikke just som planlagt i "176 historier". Du får også en ægte lystfisker-historie, hvor Anders og ungerne forsøger at fange monsterfisken, der angiveligt gemmer sig i Sortedybsslugten!

ALT OM PRUTTER!

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for Ugens gave, der denne gang er en sjov lille pruttepude, som du let kan snige ind under rumpen på din klasselærer! ;-)

Læs alt om prutter her!

Alt dette og meget mere får du med ugens Anders And & Co.

Vi læses ved ;-)

2 Kommentarer
jeg gad godt se anders vinde VM.
Fodblodt? Mænd der sparker til en blodt? 101 fodbolde? Det er en af de opfindelser I ænder har lavet som jeg hader! Århhh... jeg over vejer at udslette jorden!

Jeg skrev først! (Det går I jo meget op i)
19-06-2014 17:33 (Kommentar redigeret: 19-06-2014 17:33) · Svar
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk