Annonce:
Annonce:
5 tips til hvordan du skriver en god artikel!

5 tips til hvordan du skriver en god artikel!

Vi har mange medlemmer her på Andeby.dk som skriver ting og sager og deres egne avisartikler. Her er nogle tips!

« Forrige 1 2

4. Kilder

Du kan også give konkrete eksempler som kan understrege det emne du skriver om. Hvis du vil vise hvad nogen andre har sagt eller skrevet, må du sætte det i anførselstegn og ikke ændre på noget af udtalelserne. Du skal også opgive navnet på personen som har ytret det, altså referere til kilden så du ikke stjæler andres tekst.

Kort sagt er der kun fem ting du skal huske at skrive om når du skal skrive en god artikel: Hvem, hvad, hvor, hvorfor og hvornår. Kan du - gerne indirekte - svare på disse spørgsmål i din artikel, har du skrevet en god artikel. Dit dansk skal selvfølgelig også være ok.

Tag iøvrigt gerne billeder med som er relevante og/eller passer ind sammen med det du skriver om.

5. Afslutningen

I afslutningen må du gerne - hvis det er muligt - komme til en konklusion. Den kan også samle op på hvad der bliver skrevet i indledningen (altså kort fortalt hvad det handler om), stille spørgsmål, eller den kan være en tankevækker. Afslutningen er et godt sted at give udtryk for dine egne meninger, men husk at udtrykke disse på den mest mulige objektive måde.

Når du har skrevet din super-fede artikel så send den lige til Admin - måske vi kan arrangere at din artikel bliver til en rigtig artikel her på Andeby.dk!

« Forrige 1 2
Se mere om samme emne:
5 Kommentarer
Fedt jeg skal prøve at lave en klasse avis.
Sjovt min klasse er med i en konkurrence hvor vi skal lave en avis!
Fint med en guide, selvom at keg vil mene at jeg selv, og de fleste andre, bruger den opskrift i forvejen. Desuden behøver man jo ikke lave artiklerne på den måde :-)
Fedt nok, dudes :D
Annonce:
14
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk