Annonce:
Annonce:
Al Taliaferro opfandt Rip, Rap og Rup sammen med Ted Osborne Al Taliaferro opfandt Rip, Rap og Rup sammen med Ted Osborne

Al Taliaferro

Al Taliaferro var manden, der sammen med Ted Osborne fandt på Rip, Rap og Rup. Og på hvorfor de havnede hos deres onkel!

1 2 Næste »

Al Taliaferro (født i 1905) er den utroligt opfindsomme tegner, der står bag de korte historier, der kommer i Anders & Co. under titlen "En klassisk avisstribe" og "En god gammel årgang".Al Taliaferro arbejdede som teknisk tegner, da han i 1931 hørte, at Disney-studierne i Hollywood manglede folk. Han mødte op med nogle prøvetegninger og blev straks ansat. Hans første opgave var at hjælpe til med avisudgaven af Mickey Mouse. Der skulle hver dag laves en stribe, som blev trykt i mange aviser over hele USA, og Taliaferro rentegnede billederne for den faste tegner.

Det gik så godt, at Al Taliaferro 2 år senere blev forfremmet: Han blev fast tegner på en anden avisserie ved navn Silly Symphonies. Den byggede på forskellige figurer fra Disneys tegnefilm, for eksempel De Tre Små Grise og Pluto. Idéen var, at figurerne blev skiftet ud, når der kom nye film op i biograferne...

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
22 Kommentarer
jeg har også hans daglig dosis
Jeg har hans "Daglig Dosis" som de også hedder, fra 1938 til 1941:D
Raichau3
Jeg kan godt lide En uge med....
Ja, de er sjove :D
Jeg kan godt lide En uge med....
rip rap og rup er de beste
:)3
ELSKR RIP RAP OG RUP'S HISTORIER
wow han er så sej!!!
det er så cool
sejt det er for vildt
Annonce:
13
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Spørgsmål og svar fra læserne.

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk