Annonce:
Annonce:
Al Taliaferro opfandt Rip, Rap og Rup sammen med Ted Osborne Al Taliaferro opfandt Rip, Rap og Rup sammen med Ted Osborne

Al Taliaferro

Al Taliaferro var manden, der sammen med Ted Osborne fandt på Rip, Rap og Rup. Og på hvorfor de havnede hos deres onkel!

1 2 Næste »

Al Taliaferro (født i 1905) er den utroligt opfindsomme tegner, der står bag de korte historier, der kommer i Anders & Co. under titlen "En klassisk avisstribe" og "En god gammel årgang".Al Taliaferro arbejdede som teknisk tegner, da han i 1931 hørte, at Disney-studierne i Hollywood manglede folk. Han mødte op med nogle prøvetegninger og blev straks ansat. Hans første opgave var at hjælpe til med avisudgaven af Mickey Mouse. Der skulle hver dag laves en stribe, som blev trykt i mange aviser over hele USA, og Taliaferro rentegnede billederne for den faste tegner.

Det gik så godt, at Al Taliaferro 2 år senere blev forfremmet: Han blev fast tegner på en anden avisserie ved navn Silly Symphonies. Den byggede på forskellige figurer fra Disneys tegnefilm, for eksempel De Tre Små Grise og Pluto. Idéen var, at figurerne blev skiftet ud, når der kom nye film op i biograferne...

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
22 Kommentarer
T*A*L*I*A*F*E*R*R*O
V*A*R
Visste dere at ************** den som lagde de første avisstripene og begynte med det?
AL var et sandt geni som I allesammen siger! Han var genial! Jeg elsker Rip, Rap og Rup, de er vildt seje og søde! Alle de numre de laver med Anders er vildt cool selvom det nok ikke er så sjovt for Anders, men de er vildt sjove!
Sejt, han er et geni! :D
De er søde. Hader de historier hvor det ender med at Anders bliver til grin af Højben:(
Al er et sandt geni!
jeg elsker Rip, Rap og Rups nummer de gør mig altid så glad
Annonce:
6
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Spørgsmål og svar fra læserne.

Annonce:
Annonce:
Luk