Annonce:
Annonce:
Anders And & Co.'s julekalender

Anders And & Co.'s julekalender

Kalenderen vi alle har ventet på er nu i gang!

For at deltage i årets julekalender skal du melde dig ind her på Andeby.dk. Er du allerede medlem kan du logge ind øverst på siden.

Husk at tilføje din adresse under profilindstillinger - medlemskab. Så er det lettere for os at komme i kontakt med dig, hvis du skulle være en af de heldige vinderne!
Bliv medlem her!


Du kan vinde herlige præmier HVER eneste dag frem til den 24. december.

Se præmierne her!

Held og lykke i årets julekalender!

28 Kommentarer
Øv Øv & Øv. Hvis jeg ikke vinder idag_så har jeg ikke vundet en eneste dag, selvom jeg har svaret rigtigt hver dag. Så søde Julemand, træk mig venligst ud til dagens gave. God Jul alle sammen. Mange hilsener Lennon.
PS. Husk nu lige det med gaven...
Giv mig et point
[quote="skallegaarden1"]Hvordan finder man ud af hvem der har vundet. Du kan gå ind på den side jeg har skrevet et link til, og så kan du se dem.... http://www.andeby.dk/default.aspx?section=search&media=Article&query=julekalender
man den var nem
Hvordan finder man ud af hvem der har vundet.
Haha! Det er et mega nemt spørgsmål. Jeg ved godt hvad han hed før Mickey.
hvad er svaret på det nyeste spørgsmål kan ikke huske det
Er der nogen der ved hvordan man får at vide hvem vinder? Er det ikke opplyst og offenliggjørte navne et sted???? stoler aldrig på de konkurrancer hvor de ikke gøre -
Ellers rigtigt flotte præmere :D og hvem kan lade være med at ELSKE Anders And! glad for de historier bliver ved med at leve :D
Har købt den. Men synes det er nogle lidt kedelige legetøjs-gaver man kan vinde i år. Sidste år kunne man bla vinde keyboards, kameraer og Fat-boys. I år er det bare dukkehuse, dukker og hello kitty - ting. Jeg synes at julekalenderen er noget børne-agtig i år.
[quote="Findusen"]Jeg synes ikke at præmierne er så gode som sidste år[/quot
Emely1 sagde jeg har aldrig været med i julekalender konkurrende jeg er kun ude efter10,14,7,16 og 24
Ved i hvad svaret er jeg tror det er gåserød
Og husk julemanden bor der. sell. Og jeg kan godt snakke grønlandsk. Amaasamik ateqarpunga nuumilu inunngorpunga qulinik ukioqarpuna ukiut tallimat qallunaat nunaanniinikuuvunga tassa nuan ingammi "Tivoli"
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk