Annonce:
Annonce:
Anders And & Co.

Anders And & Co.

Vidste du, at Anders And & Co. er Danmarks længst levende tegneserieblad?

Anders And-bladet er kommet uden afbrydelser siden marts 1949, hvilket gør det til det danske tegneserieblad, som er udkommet i længst tid. Lige siden dengang er bladet blevet udgivet af Egmont (eller Gutenberghus, som forlaget hed tidligere).

Til gengæld er der blevet ændret på, hvor tit bladet kommer, og hvor mange sider det indeholder. I starten udkom bladet kun 1 gang hver måned og var på 36 sider. I 1956 begyndte det at komme hver 14. dag og i 1959 hver uge. Sideantallet voksede til 44 sider i 1991. Siden har der været 48, 64 og i dag 52 sider.

Til sommer 2013 kan Anders And & Co. oven i købet fejre et rundt jubilæum, for så udkommer blad nr. 3000.

Se mere om samme emne:
31 Kommentarer
slapvan
Det er nu lidt træls at prisen på Anders and blade hele tiden stiger engang kunne man købe det for 25 kr og i dag koster det næsten 30 kr kunne i ikke gøre dem billigere?
Det ville være rart
Det er nu lidt træls at prisen på Anders and blade hele tiden stiger engang kunne man købe det for 25 kr og i dag koster det næsten 30 kr kunne i ikke gøre dem billigere?
Hip hip hurra for Anders And og Co! :D
mega stort tillykke med fødselsdagen Anders And co. jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Andeby
Super_Duck_Boy
Anders And og Co. har fødselsdag! Hurra! Hurra! Hurra! Tusind tak for god læsning i 64 år, Anders And og Co. Jeg håber, du bliver i 64 år mere!
og mere til!
TILLYKKE!!!!!
Enig, Samuel :D
tilykke med fødselsdagen håber at i laver mange blade :)
Jeg havde ikke været den samme person som jeg er nu uden Anders And:-)
hvad skulle verden gøre uden Disney og Ole Kirk Christiansen
JIIIIHA 3000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stort tillykke! :D Ser frem til endnu et fedt år med Anders And ;D

Håber i laver noget specielt ud af blad nr. 3000 :D Det kunne være enorm sjovt, hvis i lavede en eller anden fed konkurrence, hvor man måske kunne vinde det første Anders And blad? Eller måske bare en tegning fra en god Anders And tegner? :D
Annonce:
19
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Det var Walt Disney (1901-1966), som grundlagde hele det underholdningsimperium, som er opkaldt efter ham. Men hvor meget har Disney egentlig selv tegnet?

  • Anders And dukkede op første gang i tegnefilmen Den kloge lille høne (The Wise Little Hen) den 9. juni 1934. Se den første film med Anders And her!

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk