Annonce:
Annonce:
Anders And & Co på Sommertur

Anders And & Co på Sommertur

Så ruller Anders And sommertur bussen igen. Traditionen tro kører bussen rundt i hele Danmark fra den 5.–17. juli! Se programmet her!

Gå ikke glip af Anders And & Co’s rullende sommertur denne sommer.

Vi kommer til en by i nærheden af dig. Kom og mød det sjove team, vind præmier og oplev de fede aktiviteter! Du kan bl.a. stille op i Danmarksmesterskabet i Anders And, deltage i Twister-konkurrence, samt teste dine evner som skarpskytte i NERF skydeteltet.

Dagsprogram:
12.00 - 12.15 Området åbner
12.15 - 12.45  Twister konkurrence
13.00 - 13.30 Disney Infinity konkurrence
13.45 - 14.15 Danmarksmester i Anders And
14.30 - 15.15 NERF - konkurrence
15.30-16.00 Andefodsløb
16.00 Området lukker

Turplan:
05. Juli: Universe
06. Juli: Danland Bork Havn
07. Juli: Danland Vigsø
08. Juli: Danland Hirtshals
09. Juli: Danland Blokhus
10. Juli: Danland Fåborg
11. Juli: Sønderborg Ringridning
12. Juli: Lalandia Billund
13. Juli: Egeskov Slot
14. Juli: Lalandia Rødby
15. Juli: Danland Karrebæksminde
16. Juli Sommerland Sjælland
17. Juli: Dragør Havn


Vi glæder os rigtig meget til at se netop DIG!8 Kommentarer
Hej.

Min datter vandt konkurrencen "Danmarksmester i Anders And", da turen var i Blokhus, men vi intet hørt fra jer endnu. Måske er det fordi at vores kontaktoplysninger var uklare ved afgivelse.

Kan I hjælpe med det videre forløb?

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Jacob Lund

jacob.s.lund@gmail.com

********
Var til Anders And på Sommertur i Dragør, det var mega fedt :D
Aksel_Blisand: Spørgsmålet om Guld-Iver Flintesten var der også sidste år da det var der. Der mente de også at han er fra Skotland og ikke Sydafrika som har selv siger :D
Jeg deltog i konkurrencen på Egeskov Slot i dag. Heldigvis vandt jeg, men jeg er sikker på, at I lavede en fejl i ét af spørgsmålene, nemlig: Hvilket land stammer Guldiver Flintesten fra? Jeg svarede Sydafrika, men I mente, at det var Skotland. Jeg har tjekket Don Rosas historie "Savannens Skræk". Heraf fremgår, at han er boer (altså fra Sydafrika).

Se desuden her, hvad Wikipedia skriver:

Guld-Iver Flintesten en tegneseriefigur i [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Walt_Disney_Company]Disneys[/url] [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Anders_And]Anders And[/url]-univers, han blev først kaldt Gulliver Flinthård. Guld-Iver Flintesten er [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Joakim_von_And]Joakim von Ands[/url] værste konkurrent. De har begge kæmpet mange gange om hvem, der er verdens rigeste and. Det er da også det, de to gør, da man første gang ser Guld-Iver i [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Carl_Barks]Carl Barks[/url]' historie The Second-Richest Duck fra Uncle Scrooge nr. 15. I følge [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Don_Rosa]Don Rosas[/url] [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Her_er_dit_liv,_Joakim]Her er dit liv, Joakim[/url] mødes de to første gang allerede i [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Transvaal]Transvaal[/url], [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Sydafrika]Sydafrika[/url] i [url=https://da.wikipedia.org/wiki/1887]1887[/url]. Her får vi også at vide, at han er [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Boer]boer[/url]. Joakim von And hjælper Guld-Iver Flintesten ud af en knibe og Guld-Iver betaler tilbage ved at stjæle fra ham. Dette første møde mellem de to er meget kendetegnende for resten af deres bekendtskab. Guld-Iver Flintesten skyer ingen midler i kampen mod Joakim von And, og han har flere gange arbejdet sammen med [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Hexia_de_Trick]Hexia de Trick[/url] og [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B8rne-banden]Bjørne-banden[/url]. Hvor Guld-Iver Flintesten hovedsagelig benyttes som Joakim von Ands nærmeste konkurrent i [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Anders_And_%26_Co.]Anders And & Co.[/url], benyttes [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Andy_Anderbilt]Andy Anderbilt[/url] hovedsagelig til samme formål i [url=https://da.wikipedia.org/wiki/Jumbobog]Jumbobøgerne[/url].

Hilsen Aksel, 9 år
Annonce:
6
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk