Annonce:
Annonce:
Anders And skifter navn!

Anders And skifter navn!

Domsafsigelse fastslår, at Anders ikke længere kan hedde Anders

Efter flere års tovtrækkeri har retten i Holbæk nu afgjort, at Anders And ikke længere må hedde Anders And, da navnet igennem en årrække har været til gene for den nu pensionerede margarinefabriksmedarbejder, Anders Sand. Konflikten mellem Anders Sand og Anders And & Co. startede, da Anders Sand fik arbejde på den nu nedlagte margarinefabrik, Otto Mønsted, og kollegaerne hurtigt blev overbeviste om, at han var inspirationskilde for historierne om vores kære and. Det har for Anders Sand betydet drillerier, mobning, stress og nedture, at han i det meste af sit voksne liv har måtte leve i skyggen af en and. Redaktionen på Anders And & Co. afviser dog nogensinde at skulle have skelet til Anders Sand i forbindelse med tilblivelsen af historier, men erkender, at de to skikkelser ligger tæt op ad hinanden, og nu, hvor der er faldet endelig dom i sagen, er man da også villige til at indgå et kompromis og ændre navnet.

Det er en beslutning ikke mindst Anders Sand er glad for, og den nu 81-årige tidligere margarinefabriksmedarbejder udtaler, at han nu håber, at han resten af sine dage kan slippe for yderligere sammenligninger med tegneserieanden, og at hans kone samtidig kan blive helbredt for sin anatidaefobi [frygten for, at der et elller andet sted er en and, der kigger på dig, red.].

Det helt store spørgsmål er så nu, hvad Anders And skal hedde. Det mest nærliggende ville selvfølgelig være at kalde ham Donald Duck, som han jo hedder på engelsk, men det vil den danske redaktion ikke være med til. ”Han skal selvfølgelig hedder Brian! Og for at gøre det endnu mere ’fresh og crispy’ propper vi et D i enden på ham, så han bliver til BriAnd!” Siden 1990 har kun omkring 500 drenge i Danmark fået det ellers så tidligere populære navn, men med navneændringen til BriAnd, som i øvrigt finder sted førstkommende torsdag efter 1. april, håber Egmont igen at kunne gøre det gode danske navn moderne og ikke mindst undgå fremtidige retssager. Det ser dog ikke ud til, at redaktionen på Anders And & Co. helt har taget højde for, at Anders And og hans kone Sine i 1970 fik en lille søn, hvis navn i fremtiden kan blive et problem for ugebladet. Gæt navnet? Selvfølgelig! Brian!

24 Kommentarer
Det er forhåbentligt ikke Sand? :-(
jeg troede det var rigtig hvis det var rigtig gad jeg aldrig og læse anders and mere
Tjalfe_i_Guf
Hvis det ikke er en aprilsnar og han ikke må hedde 'Anders And' skal han hedde 'Anders and'. Kan i se forskel?
Ja det ene er med stort A i And og det andet med lille a altså and! :-)
Hvis det ikke er en aprilsnar og han ikke må hedde 'Anders And' skal han hedde 'Anders and'. Kan i se forskel?
Aprilsnar................................................... Var det lidt for sent?
Artikkel publisert to minutter over midnatt. Dette er altså egentlig ingen 1 april spøk🎃 eller?
anders kan ikke skifte navn til anders sand

så det er aprilsnar :D
Hvis det var rigtigt så... Så skrev jeg ikke dette! God joke ikke? Nå. Jeg trode den var god...
hvis det ikke er en aprilsnar går jeg berserk
Så dum er jeg sgu ikke det er en aprilsnar
Uaakk!! Den historie er forhåbentlig ikke SAND!
Det er en aprilsnar!
Annonce:
10
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk