Annonce:
Annonce:
Anders i detektivbranchen

Anders i detektivbranchen

Vidste du, at Anders And har en lang karriere som privatdetektiv?

I tidens løb har Anders And prøvet utallige jobs, men det, som han nok har prøvet flest gange, er jobbet som privatdetektiv. Faktisk har han en uddannelse inden for faget, for allerede i 1967 fulgte han et brevkursus og modtog et flot eksamensbevis (se ”Detektiv for kejseren” i AA&Co. nr. 35/1967).

Nogle gange er det lykkedes Anders at løse store sager. For eksempel i ”Næse for sagen” (AA&Co. nr. 11/2013), hvor han opklarede en sag om forsikringssvindel, der involverede en kraftig ost af mærket Stinkadella.

Andre gange har han måttet tage til takke med mere ydmyge sager, der ikke trækker store overskrifter i medierne. Han har således været ansat til at opspore børn, der skulker fra skole (AA&Co. nr. 2/2006), til at opsnuse butikstyve i et stormagasin (AA&Co. nr. 28/1980) og til at finde folk, der maler graffiti på kommunens ejendom (AA&Co. nr. 51/2004).

Det ligger til familien And at ville være detektiv, for Rip, Rap og Rup har flere gange også forsøgt sig i branchen. I ”Ny teknik” (AA&Co. nr. 29/1987) havde nevøerne og Anders ligefrem hver sit detektivbureau, der konkurrerede om at finde Andeby Golfklubs forsvundne sølvpokal. Gæt selv, hvem der fandt den.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk