Annonce:
Annonce:
Andersine er en moderne and med mange interesser Andersine er en moderne and med mange interesser

Andersine And

Andersine er Anders Ands store kærlighed

Fødselsdag: Andersine And har fødselsdag den 9. januar 1937 i filmen "Don Donald". Ihvertfald optræder en andefrøken ved navn Donna And som ligner Andersine til forveksling. Den 9. januar regnes derfor af de fleste for Andersines fødselsdag. I filmen "Mr. Duck steps out" fra 7. juni 1940 nævnes hendes navn for første gang, og 4. november 1940 debuterer Andersine i den daglige Anders And stribe i de amerikanske aviser.

Slægtninge: Temmelig ukendte. I Anders And & Co. nr. 10/58 nævner Andersine tante Lise i Svaneby. Hun har de tre niecer, Kylle, Pylle og Rylle.

Kæreste: Andersines store kærlighed er Anders And, men hun flirter også lidt med Fætter Højben.

Andersine og Anders And
Andersine og Anders And

Adresse: Andersine har sit eget hus. Det ligger så tæt på Anders Ands, at man kan løbe derhen i løbet af en telefonsamtale. Det siger måske lige så meget om Andersines telefonvaner som afstandene i Andeby.

Arbejde: For det meste sekretær, men Andersine har også været journalist, indretningsarkitekt o.a.

Hobby: Andersine er medlem af Andebys blomsterklub, strikkeklub mm. Andersine er en moderne and med mange interesser.

Påklædning: Andersine har sløjfe, bluse og sko på til hverdag, men holder af at pynte sig. Andersine er optaget af mode.

Debut i Danmark: Marts 1949 er første gang vi støder på Andersine.

Andet: Andersine skriver dagbog! Af og til kan vi læse kapitler fra denne bog, og så afsløres der lidt af hvert. Andersine er temmelig jaloux. Hun prøver på alle mulige måder at holde på Anders And, flirter med Højben for at irritere Anders osv. I biografen sørger Andersine altid for, at Anders And ikke kommer til at sidde ved siden af en anden kvinde.

Andersine And på andre sprog:
Norsk: Dolly Duck
Svensk: Kajsa Anka
Finsk: Iines Ankka
Engelsk: Daisy Duck
Tysk: Daisy Duck
Fransk: Daisy Duck
Italiensk: Paperina
Portugisisk: Margarida

Andersine And
Andersine And

Se mere om samme emne:
16 Kommentarer
HVAD??? Ligger Andersine`s og Anders` hus så tæt på hinanden, når Anders altid tager 313, når han skal over til Adersine? Og forresten siger Anders, at Andersne´s hus ligger ovre på den anden side af floden gænem andeby!
Hvem har egentlig skabt Andersine?
Ifølge Don Rosa har Andersine en bror, som er far til Rip,Rap, og Rup.
Hvis jeg var Andersine og skulle vælge imellem Anders og Højben, så ville jeg da helt klart vælge Anders!
Elsker Andersine Hun er min Yndlings figur i www.andeby.dk har selv en tegning der hun var barn som mit profilbillede :-)
[quote="Angus_And"]Er enig med dig, Albert! Jeg syntes faktis hun er lidt en snop, hun flirter med Højben, når Anders er uheldig, hvilket er meget dumt efter min mening!-----
Jeg er helt enig med dig og min gamle bruger, Albert And :D
hun er meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeget skrraapp
der er meget man slet ikke for at vide i bladene, så det er vildt fedt at man kan få det at vide her!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fedt billede og god tekst!
det er dumt hun flirter med højben, nogle gange må hun virkelig være lidt irreterende, men det er jo den slags der gør det spændende:)
Annonce:
52
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Fætter Højben er ikke som sin fætter Anders And

  • Kylle, Pylle og Rylle er Andersines søde niecer

  • Anders og Andersine har efterhånden været kærester i mange år, men det er aldrig blevet til mere end det ? selv om det har været lige ved og næsten.

  • Lur nogle gode scoretips! I denne film fra 1940 møder du storcharmøren Anders der gør sit ypperste for at vinde Andersines gunst med usædvanlige dansetrin.

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk