Annonce:
Annonce:
ANDre tider på Andebyposten

ANDre tider på Andebyposten

O salige skrivekløe! Ny teknologi er nået frem til Andebys avis!

Det er ikke så ofte Andebyposten skriver om sig selv, men nu har redraptionen i Andebys ledende avis noget vigtigt at melde: Endelig ændringer hos ænderne i redraptionen!

Efter at i lang tid at have klampret løs med alle otte fingre på skrivemaskiner af mærket Duckisnella, opfundet af ingen ringere end Finn G. R. Færdig, er Andebypostens redraption for få år siden skiftet til fjerbare computere. Andebypostens chefredaktør, Henry Haar, var så tilfreds med den nye effektivitet at han bestemte at Andebyposten fra da af skulle være den ledende avis for ny tenkologi. Dette fører os til den o store nyhed:

I dag blev Andebyposten lanceret på aiaiPad og ANDroid-telefoner.
Reaktionerne blandt byens borgere har ikke ladet vente på sig. Der har været både "Aiai!", "Aiaiai!"og "Oioi!" at høre i Andebys gader denne dagen.


Ikke uventet er det de yngste borgere som har kastet sig over den "nye" Andebyposten, og det var akkurat det redaktøren havde håbet på.

"Dette betyder mange nye læsere af Andebyposten" har han udtalt.

Se mere om samme emne:
22 Kommentarer
Kunne i ikke lave et Anders And & Co. hvor den handlede om Rip Rap & Rups Far og Mor PS de skal begge kunne ses og høres
Skal jeg også skrive fedt?
hvad taler de om?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11??????????????????????????????????????????????????+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????!!!!!!!!!
feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedt
fedt har ANDroid og iPad
Nååå (pineligt) jeg troede det var en sand artikel!
Kan ikke finde det :-(
Sakin!! xD
Jeg har også lige fået en ANDdroid telefon!! xD
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk