Annonce:
Annonce:
Aprilsnar og mange andre narrerier

Aprilsnar og mange andre narrerier

At narre hinanden d. 1. April er en yndet beskæftigelse i Andeby

1 2 Næste »

Rip, Rap og Rup prøvede først at narre onkel Anders med pung-i-tråd-tricket. Det mislykkedes dem gang på gang, og en stadig rigere onkel Anders har ikke været plaget med denne spøg efterfølgende!

Efter dette forsøg gik der mange år før nevøerne igen forsøgte at narre deres stakkels onkel. Men i 1959 forberedte de sig grundigt. De lagde en radiosender på en ø, hvor man sagde at der var fundet magiske ønskesten, i det sydlige Stillehav. Anders var fyr og flamme, og solgte huset for at få penge til billetten. Ungerne fik kolde (svømme)fødder da huset blev solgt, men utroligt nok virkede en af stenene på øen sådan, at Anders fik sine penge igen.

I Andeby betyder datoen ikke så meget, man narrer nemlig hinanden året rundt. Oftest er det Anders som bliver narret, men enkelte gange lykkedes det også ham selv. Engang formåede han for eksempel at få onkel Joakim til at tro at fisk ville overtage pengenes rolle. I løbet af nul komma fem havde Joakim anskaffet sig en fiskeformue. Men siden han ikke syntes godt om at dykke og svømme i fiskene, lod han Anders få hele formuen.

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
8 Kommentarer
øv så den for sent :(
dem må jeg prøve hi hi ho ho
Hihohahahehihoha!
Fedt! :-D
Se lige min profil-tekst ved siden af billedet. En aprilsnar
http://www.andeby.dk/default.aspx?section=profile&user=sjove1

ET GODT GRIN :-D/XD
cool er nummer to hey tjek den her hjemmeside den er cool
http://pegasus.dk/
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk