Annonce:
Annonce:
Aprilsnar

Aprilsnar

Fandt du aprilsnaren i ugens blad?

1. april er dagen, hvor du kan udsætte din omverden for alverdens spas og løjer. Anders plejer at stå tidligt op for at planlægge sine numre mod ungerne og resten af familien. Han putter sildepostej i tandpastatuben, klipper ærmer af skjorter, strør om sig med kløpulver og bruger en formue i kostumebutikken.

I ugens blad bruger han mere energi på at undgå at blive narret, end på at holde andre for nar. Tilgengæld har vi gemt en lille aprilsnar til dig. Kan du finde den?

Se mere om samme emne:
51 Kommentarer
men måske det er på side 11. på billedet med den ulækkre pølsemand. på hylden med krydderier står der en kande gift måske det er aprilsnarren
nå det er de tre sidste bogstaver i ordet der danner et ord som hjemme siden ikke vil have :3
p ****** a t
det var det der skulle stå
HVAD :O
*******
ups der skulle have stået. ******* google det hvis i er i tvivl
det er ikke det der "Fauntleroy" der er aprilsnarren. det er virkelig anders rigtige mellemnavn. ******* google det hvis i er i tvivl.
Som du jo så selv siger, har du jo læst anders and i mange år, og alligevel ved du ikke at det godt kan ske at folk får almindelige navne.
Jeg tror faktisk at aprilsnaren skal findes et hel andet sted.
Jeg har læst Anders And igennem mange år, men jeg kan ikke huske at have set noget sted, at han har et mellemnavn, og da slet ikke:
Fauntleroy ???

En aprilsnar er normalt en eller anden påstand, som ikke er så tyk at du ikke kan få folk til at tro på dig, men alligevel er en påstand, som folk siger "Hvad!??" til, når de høre den (og vi andre kan grine af),
ikke?
Og det der mellemnavn, .... altså helt ærligt
... Og du tror altså at de sagde at man skulle lede ekstra godt efter en LILLE april snar, fordi at den ikke er der? Fail...
Aprilsnarren er at der ikke er en aprilsnar, lige som i historien :D
[quote="Martin_He"]der står 30 på kalendern i køkenet og anders siger det er den 1 april
Nej han siger at det er "snart" 1. april
DET ER IKKE DET DER MED AT DER STÅR 30 PÅ KALENDEREN! han siger jo selv at det SNART er den første april... --'
Ellers er det bare et "easter egg"
jamen de sagde at han blev kaldt Nostildamus, selvom han hed Nostradilmus. En aprilsnar er en finte eller en joke... F.eks, køre en omvej med vennen og sige til ham at du er flyttet, men i alligevel ender hjemme hos dig, så kan du sige aprilsnar.
Hmm... Det kan være en fejl, men der står, at historien hedder "Nostradilmus forbandelse," men han hedder Nostildamus...
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Indbyggerne i Andeby går ikke af vejen for at lave sjov med hinanden, når det er 1. april.

Annonce:
Annonce:
Luk