Du skal bruge:
250 g honning
200 g sukker
200 g smør
2 spsk. fintrevet appelsinskal
1 tsk. stødt ingefær
2 tsk kanel
2 tsk. natron
1 æg
600 g hvedemel
Pynt:
En god tyk, hvid glasur og en hel masse slik.
Det er en god idé at lave glasuren med pasteuriserede æggehvide.
Sådan gør du:
Smelt honning, sukker og smør sammen i en gryde.
Tilsæt de øvrige ingredienser, bortset fra æg og mel. Lad blandingen køle lidt af.
Rør æg og mel i, og ælt dejen.
Lad dejen hvile i et døgn i køleskabet.
Rul dejen tyndt ud.
Skær sider, tag og vægge ud og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bagetid: Ca. 5-8 min. ved 220 grader i en forvarmet ovn.
Lim siderne sammen med glasur. Og pynt!