Annonce:
Annonce:
Berømt for enhver pris

Berømt for enhver pris

Strømmen af talentshows og lignende programmer for almindelige mennesker, der vil være kendte, har også ramt Andeby.

Et af de tidligeste programmer var et realityshow, som gik ud på at finde “Verdens rareste onkel” (AA&Co. nr. 12/1999). Kameraerne fulgte i hælene på Anders og ungerne i en hel måned, og nevøerne var til sidst ved at gå i gulvet, fordi Anders hele tiden købte is til dem, tog dem med i Tivoli, arrangerede vandskiture og så videre.

Nogle år senere prøvede Anders at komme med i et TV-show for personer, der gjort noget usædvanligt eller skørt (AA&Co. nr. 34/2006). Han forsøgte blandt andet at bage verdens længste stykke makaroni og at svømme på ryggen over Andeby Bugten med en appelsin i næbbet. Men lige lidt hjalp det, for han blev slået af ungerne og deres syngende kat.

Stakkels Bernhard er også blevet indblandet i Anders’ drømme om berømmelse (AA&Co. nr. 4/2008). De deltog i en TV-konkurrence om Andebys mest veldresserede hund. Bernhard havde lært at efterabe alt, hvad Anders gjorde. Desværre rendte Anders panden mod et rør og lagde sig på gulvet, og så gjorde Bernhard det samme.

Senest forsøgte Anders at blive kendt som Bobledrengen, der kan blæse bobler i alverdens former, takket være en af Gearløs’ opfindelser (AA&Co. nr. 36/2011). Men boblerne var brandfarlige og eksploderede på grund af varmen fra projektørerne i TV-studiet. Derfor brændte både studiet og studieværtens hår af.

20 Kommentarer
det er cool og jeg kan lide det
Fedt!!!Nice!!!Sejt!!!!!
ehh, De syntes nok bare det er "Sejt"? :)
I skriver jo allesammen det samme, "Sejt"!
Sakin xD Men der er fejl ved den med appelsinen, Anders balancerede med den på en stang spaghetti xD
åååååååååååååååååååå
Har læst den fra 2011.
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk