Annonce:
Annonce:
Bliv medlem!

Bliv medlem!

Som medlem af Andeby.dk får du masser af fordele!

Du store kineser, er du ikke allerede medlem? Bliv medlem her!

På Andeby.dk finder du et hav sjov og ballade. Ved du ikke helt hvor du skal starte? Så giver vi dig nogle tips her:

Konkurrencer: Som medlem på Andeby.dk kan du deltage i en række konkurrencer med flotte præmier!

Forum: Snak og skræp med andre Andeby-venner fra hele landet.

Din profil: Som medlem får du din egen profil, hvor du kan oprette dine egne blogindlæg, få nye venner, tjene Andeby-kroner, købe gaver til dine venner og samle på Anders And-blade!

I spil og sjov kan du lade dig underholde af seje Andeby-spil, se Disney-film eller måske kaste dig ud i en Du gådeste? Vil du gerne læse eller dele VITSER så klik her?

Læs alt om Andeby, Anders og vennerne i Duckipedia! Debattér og kommentér med andre Andeby-interesserede!

Som medlem af Andeby.dk skal du være med at til skabe et godt miljø, opføre dig pænt og overholde vores regler.

Husk, at behandle andre som du gerne selv vil behandles! Det synes vi er en god regel, som alle på Andeby.dk bør overholde!

Vi ønsker dig mange fornøjelige stunder her på Andeby.dk.

Læs også:

Sådan tjener du Andeby-kroner på Andeby.dk!

Dette kan du bruge dine Andeby-kroner til!

Kontakt os, hvis du undres, føler dig uretfærdigt behandlet, eller bare har lyst til at sende os en hilsen.

24 Kommentarer
----------------Store dele af Andeby.dk blev den 25. maj 2018 lukket.----------------

STATUS PÅ FOLKET: Vi, fra Andeby.dk, Kalleanka.se og Donald.no er nu samlet på hjemmesiden Donaldforum.no. General opfordring: Gå ind på Donaldforum.no og opret en bruger (klik på manden i øverste højre hjørne)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Artiklen omkring nedlukningen af andeby (forum, blogs mm.) kan læses her:

www.andeby.dk/artikler/andringer-pa-andeby-dk

Den er ikke så nem at finde, derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive en ny og mere detaljeret forklaring på: hvad der er sket med andeby.dk, hvorfor, og vores (brugernes) løsning på problemet (Donaldforum.no). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedlukningen skyldtes (på baggrund af brugernes teori), nye krav om cookies og persondata. Adminstrationen på Andeby.dk ønskede ikke at prioritere (læs: magtede ikke) at lave en større operation sådan at de nye krav kunne overholdes. I stedet blev store dele af hjemmesidens funktioner fjernet. Det gjaldt især de mere personlige ting.

Her er en liste med mange af de ting, der blev fjernet fra hjemmesiden den 25. maj 2018:

Forummet, et enormt fora, der var over 8 år (!) gammelt, med mere end 10.000 forum-indlæg, og over 100.000 kommentarer.

personlige blogs, med små skøre og sjove opslag fra brugerne selv.

postkasse meddelelser altså muligheden for at skrive privat til andre

Vægge
, hver bruger havde sin egen lille "side", hvor folk engang imellem kom forbi og skrev en hilsen eller drillede personen.

Gaver
, på folks vægge kunne man give hinanden gaver, (f.eks hvis personen havde fødselsdag) man brugte en virtuel valuta kaldet AKR altså Andeby Kroner. Akr optjente man ved at være online på andeby.dk og generalt bare ved at være aktiv og skrive med andre.

Signaturer, inde på forummet havde hver bruger sin egen signatur. Særligt for nogle år tilbage, havde folk lange og kreative signaturer med billeder, videoer, slogans, citater, emojis, spoilers, bb-koder osv.

profilbilleder, hver bruger havde sit eget profilbillede som var et vigtigt kendetegn for personen.

venne-funktionen, man sendte venneanmodninger til folk. For nogle var der prestige i at have mange venner (det betød bare at man havde været aktiv eller havde været på andeby.dk i mange år)

--------"Konklusion": Denne delvise nedlukning førte til, at mange af de aktive brugere på Andeby.dk flyttede over på et lukket norsk forum kaldet donaldforum.no. Donald Forum, også kendt som Dono eller Dofo, er en donaldistisk hjemmeside.

Donaldforum.no blev lavet af brugere fra den norske udgave af andeby.dk kaldet Donald.no, da Donald.no lukkede ned omkring 2015. To år senere lukkede den svenske Kalleanka.se også ned, og svenskerne blev opfordret (af nordmændene) til at komme over på Donald Forum.

Sidst men ikke mindst, blev det danske Andeby.dk i 2018 på samme måde som Donald.no og Kalleanka.se, også lukket ned. Vi blev opfordret af vores svenske og norske venner, til også at hoppe over på Donaldforum.no.

Det har så resulteret i, at vi sammen har skabt en lukket forum-hjemmeside kaldet Donald Forum, med folk fra Danmark, Sverige og Norge. Alle brugerne kommer oprindeligt fra hver sin Anders-And-baserede-hjemmeside i sit eget land. (Sverige - Kalleanka.se /// Norge - Donald.no /// Danmark - Andeby.dk)

Derfor, vil jeg opfordre dig, som læser dette, uanset om du er en gammel bekendt, eller er helt ny her på andeby, til at gå ind på hjemmesiden: donaldforum.no og blive medlem.

For at blive medlem, og få adgang til forummet og se hvad folk skriver, og mulighed for selv at skrive noget, skal du logge ind som bruger.

----Guide til oprettelse af bruger på Donaldforum.no

1: Søg på donaldforum.no og gå ind på siden. 2: Tryk i øverste højre hjørne hvor der er en mand, og et + ved siden af. (Ligesom på billedet)

3: Indtast din email-adresse, brugernavn (kan laves om senere), adgangskode (skal skrives to gange) og din fødselsdagsdato (OBS: når du skriver din fødselsdag SKAL du sørge for at du skal være over 13 år, for at den vil godkende dig). Afkryds feltet: "I have read and agree to the Registreringsavtale." 4: Tryk register, herefter vil du blive bedt om at løse en captcha, for at være sikker på at du ikke er en robot. Gør det, der står (spørg evt. en anden om hjælp). 5: Efter captchaen er løst korrekt, skal du trykke "Register" endnu en gang. 6: Der bliver nu sendt en mail til din email-adresse, åbn mailen og tryk på linket (eller brug registreringskoden).

VIGTIGT AT HUSKE:

1: Hjemmesiden hedder: DONALDFORUM.NO!

2: Du skal bruge en email, som du har adgang til.

3: Dit brugernavn kan laves om når du får lyst.

4: Din fødselsdato skal være over 13 år.

-------------- Håber du kunne bruge dette til noget. Hvis du får problemer eller bare har spørgsmål, så skriv til min "offentlige" email: kangen.af.dk@gmail.com

Og så vil jeg bare lige sige, at hvis du har læst hertil, er du en champ!

Hilsen gustavsl1, medlem siden 2013, (tidligere) formand/næstformand for donaldisterne, tidligere viceborgmester, tidligere medlem af H.A.P, founderen af den ubegrænsede signatur.... og jeg kunne blive ved, hehe.
Jeg elsker andeby.dk :D
Er det bedste at være med i for mange gode venner👽
Jeg elsker at være en medborger i Andeby :D
Det her er det bedste man kan være medlem af.
Blondinen gik ind i en butik og sagde at den godt gad og ha det TV der var der til øverst til venstre .manden i butikken sagde det er ikke får blondiner.Næste dag farvede blondinen sit hår og tog en frakke på.Og gik ind i butikken og pegede på det samme TV såm i går.Manden sagde det er ikke får blondiner.Blondinen sagde hvordan kunne du vide jeg er en blondine?Manden sagde fordi det du peger på er en mikro-ovn
Sådan tjener du Andeby-kroner på Andeby.dk!

Dette kan du bruge dine Andeby-kroner til!

Mange tak for info!
01-01-2015 13:54 (Kommentar redigeret: 01-01-2015 13:54) · Svar
Det er dejligt at være medlem her på Andeby.dk
hvadsagde blondinen da hun gik ind i bussenarv
hvor kan man se sine egne striber?
Annonce:
22
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk