Annonce:
Annonce:
Chokoladekage med kærnemælk

Chokoladekage med kærnemælk

Lækker chokoladekage med glasur

Ingredienser:
7½ dl. kærnemælk
3 tsk. natron
6 spsk kakao
500 g sukker
600 g mel
175 g smeltet margarine

Det hele røres sammen og kommes i bradepande med bagepapir.
Bages ved 200 grader i 20 minutter.
Pyntes med glasur og evt. kokos.

ELLER denne her - der er med æg, og kan også pynte med glasur og kokos:

Chokoladekage
150 g magarine
3 æg
4 kopper sukker
4½ kopper mel
1½ tsk. natron
1½ tsk. bagepulver
1½ tsk. vaniliepulver
2½ kopper kærnemælk
4½ spsk kakao

Tænd for ovnen på 180 grader. Bland magarine og sukker sammen i en skål. Tilsæt æg, natron, bagepulver, vaniliesukker, det halve mel og kærnemælk. Dejen piskes godt. Tilsæt herefter resten af melet under omrøring. Kakao tilsættes til sidst. Dejen hældes op i en bradepande og bages i ca. 40 min nederst i ovnen.
Hvis ikke dejen hænger fast når du stikker i kagen, er den færdig.

Indsendt af: Gustav & Cille

Se mere om samme emne:
8 Kommentarer
jeg tror den smar godt
lyder meget lækkert .........mums.......
jeg syntes det er lækert
det lyder lækkerert
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Vidste du, at Anders har arbejdet som både bager og melsælger?

  • Den allerbedste kok i Andeby og omegn er naturligvis Bedstemor And. Men det kan også ske, at andre forsøger sig i madlavningens ædle kunst.

  • Her får du opskriften på verdens nok mest kendte æblekage!

Annonce:
Annonce:
Luk