Annonce:
Annonce:
Dameklubben

Dameklubben

Alle beboere i Andeby har en fritidsinteresse: Rip, Rap og Rup er grønspætter, Anders fisker, onkel Joakim går i milliardærklubben og Andersine er aktiv i Andeby Dameklub.

1 2 Næste »

Dameklubben har eksisteret i mange år. Det er et sted, hvor byens kvinder mødes til forskellige sociale aktiviteter. Blandt andet arrangerer de basarer og laver indsamlinger til velgørende formål. I historien "Et gavmildt hjerte" (AA&Co. nr. 43/1981) misforstod Anders dog situationen: Han troede, at Andersine måtte sælge sine møbler for at få penge til huslejen, men i virkeligheden lånte hun dem bare ud til klubbens basar.En anden beskæftigelse, som man dyrker meget i klubben, er at holde foredrag. Så bliver interessante mennesker inviteret til at komme og tale for medlemmer. Den aften, da Professor Vedbedst fra Andeby Universitet skulle tale, endte arrangementet dog med en katastrofe: Rip, Rap og Rup havde gemt deres kæle-stinkdyr i Andersines garage, og de blev tiltrukket af duften fra den mad, som damerne skulle have spist efter foredraget (AA&Co. nr. 22/1974).
1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
11 Kommentarer
Anders er da også ret charmerende :-) hi hi
Emil skifter du Emne? :D Eller er i bare misundelige!
Elsker Arild Midthuns tegninger :D
hvad er din ide?
En mandeklub??? Så kan i være med der, for er glad for at være med i Dameklubben (Man for gratis læbromad)
ååårh hvor sødt:D i er jauloux fordi i ikke kan komme med i klubben. men jeg tror ikke i går glip af noget. det virker lidt for hovskisnovski til meee:)))
Lige noget for mig!!! (NOT)

Mandeklubben lyder da meget fornuftigt!
Jeg er en dreng. Kan jeg komme med ;)
jeg er en pige
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Andersine er Anders Ands store kærlighed

  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Anders og Andersine har efterhånden været kærester i mange år, men det er aldrig blevet til mere end det ? selv om det har været lige ved og næsten.

Annonce:
Annonce:
Luk